2 304 1

Гери-Никол ще прави дует с руска мегазвезда

Скандалната изпълнителка все по-близо до сбъдването на мечтата си през 2018

Снимка: Facebook
Снимка: Facebook
Милена Трачева

Гери-Никол отдавна споделя намеренията си да стане първата българка успешно пробила в световния музикален бизнес и изглежда през 2018 година варненката съвсем ще се доближи до мечтата си, съобщава HotArena.

Скандалната изпълнителка си е уредила дует с руската мегазвезда — Тимати.

Рапърът е най-хитовият руски музикант в момента и има над 10 милиона последователи в интернет пространството. Известен е със скъпите си клипове, които му отреждат челни места за качество на световния музикален пазар.

Списание Forbes поставя Тимати на 4-то място в класацията за най-богати руски знаменитости.

Връзката между родната певица руската звезда, направил Филип Киркоров, който също има дует с Тимати.
Киркоров, също като Гери е варненец и двамата имали общи познати.

Все още обаче, новината била тайна, но се очаква двамата да се срещнат в София през февруари, когато руснакът има концерт у нас.

Според таблоида, Тимати лесно се съгласил за дует, след като се запознал с творчеството на нашето момиче. Рапърът, който е известен ценител на женската красота, бил впечатлен и от външния й вид.

Реализирането на парче, било свързано с известни трудности предвид високото ниво, което поддържа руснакът с дуетите си с Фло Рида, Снууп Дог и други световни звезди.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • рапър
    Отговор
    1 17:07  03.01.18
    този Тимати е роден във Волжска България, баща му е българин, а майка му еврейка. Руснаците ги наричат татари, но това са наследници на прабългарите.

Напиши коментар:


Публикувай