Last news in Fakti

2 Януари, 2018 14:05 2 167 2

Водите на бременна булка изтекоха на дансинга (СНИМКИ)

  • булка-
  • сватба-
  • младоженци-
  • бременна-
  • дете-
  • бебе

"В един момент аз танцувах с моя съпруг, а в следващия се намирах в болницата и ме подготвяха за раждане", разказва 19-годишната Дани Маутфорд, чиито води изтекоха минути след като сключи брак с любимия си и баща на детето Карл Маутфорд. Двойката и техните гости от британското градче Роули Риджис в Западен Мидланд били шокирани от развоя на събитията, предава "Мирър". Те очаквали детето да се появи на бял свят месец след сватбата, но то имало други планове.

“Това беше страхотна изненада, но всъщност тя ще направи нашата сватба незабравима и специална. Спомням си, че цялата ми сватбена рокля бе мокра от изтеклите ми води", разказва Дани.

"Когато тръгвахме към болницата, диджеят продължаваше да пуска музика и гостите пиеха напитки за наше здраве. Та, ние дори не бяхме разрязали тортата все още, представяте ли си", спомня си с радост булката. - Жасмин бе най-страхотният подарък за нас с Карл на сватбеното ни тържество, сподели тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз Варна

    4 0 Отговор
    Като са успяли да подпишат пак добре.С един куршум два заека.Да им е честито за сватбата,за бебето и т. н.
  • 2 Кака Гинка

    3 0 Отговор
    Да са живи и здрави,но случката е просто смешна: токлова време са умували дали да се оженят или не,че накрая сватбата се е превърнала в кръщене...