1 638 3

Жена остана без крак след инцидент с асансьор (ВИДЕО)

Ужасяващият инцидент бе заснет от камерите в асансьора

Събина Андреева

Асансьор отсече единия крак на жена, опитваща се да влезе в него в китайския мегаполис Шанхай. На видео, заснето от камерите в асансьора, се вижда как жената влиза в асансьора, който тръгва веднага и дори не изчаква жената да се качи в него. Тя се спъва и пада, а единият ѝ крак остава извън вратите.

Те се затварят без изобщо да засекат, че между тях има нещо и асансьорът потегля нагоре, докато кракът на пострадалата стърчи навън. На видеото се вижда как асансьорът се изкачва няколко етажа нагоре, а жената лежи в шок заради загубения крайник.

Инцидентът се е случил през лятото на 2017 г., но става обществено достояние едва сега. Няма допълнителна информация за това какво се е случило с пострадалата жена след злощастната случка.

Смята се, че асансьорът е бил повреден, но никъде не е имало табели или знаци, които да го показват. Други отбелязват, че ако жената не е гледала телефона си, докато се е качвала, а е внимавала повече, е можела да спаси крака си и да избегне насилствената ампутация.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ДолинатаНаОсъм
  Отговор
  1 14:24  03.01.18
  В Бацова Ма'ала нямаме небостъргачи, няма асансьори, няма таблети и смартфони. Има фуражомелки, комбайни, стругове в стопанския двор, пишман шофьори и т. н. Тоест, навсякъде има опасности.
 • незнайко
  Отговор
  2 14:58  03.01.18
  Това е вследствие на навлизането на масовата електроника. УМЕН, ПО УМЕН, НАЙ УМЕН - АСАНСЬОР !!!
 • Имате материал
  Отговор
  3 17:47  03.01.18
  Съветвам ви вместо да показвате тези човешки трагедии да обърнете внимание на нашата - циганското насилие по селата - всеки ден има пребивани и осакатаявани в опитите за грабеж, пишете по темата инак никой не обръща внимание

Напиши коментар:


Публикувай