2 368 2

Д-р Огнянова не ходила 2 години на училище

Актрисата участва в невероятна фотосесия с истински вълци

Милена Трачева

Харизматичната актриса Диана Димитрова, която се превъплъти в ролята на д-р Огнянова в сериала "Откраднат живот" се появи на корицата на новия брой на списание EVA.

Освен талантлива актриса, Диана е художник и писател, а във фотосесията я виждаме и в една нова светлина — страстен любител на вълците.

На корицата нежната Диана е качила на раменете си истински вълк - чехословашки вълчак (както е названието на породата) на име Черок.

В интервюто за списанието тя споделя, че е "нощна птица" или по-точно бял вълк, защото това е нейният тотем.

"Бял вълк. Това е моят личен тотем. Понякога дори на снимачната площадка ми се случва да отворя прозореца и да започна да вия. По този начин освобождавам енергия, отприщвам се", разказва актрисата, но пояснява, че не обича да ходи по шумни клубове, а по-скоро будува тихо у дома.

С появата си на малкия екран в хитовия сериал тя веднага завладя зрителите, а и сърцето на директора на болницата доц. Банков.

Преди време тя коментира страстната любов с героя на Юлиан Вергов: “Любовта ми с доцент Банков, както всяка една любов ще стигне докрай”, загатна тогава актрисата и се пошегува, че не може да каже как се целува Юлиан Вергов, а само неговият екранен образ.

Сега обаче тя ще разкрие с кого дели любовното си гнездо на тавана, както и неща от миналото си, като например защо не е ходила на училище цели две години.

Добрата новина е, че можем да гледаме Диана и в "Дъвка за балончета".

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • незнайко
  Отговор
  1 10:10  05.01.18
  Едно е истина ! Имаме си добри актьори достойни заместници на старите.
 • иван
  Отговор
  2 06:36  07.01.18
  това не са вълци а порода куче чешки вълчак

Напиши коментар:


Публикувай