Last news in Fakti

4 Януари, 2018 16:21 9 389 8

Мая Илиева осиновява четвърто дете?

  • мая илиева-
  • осиновява-
  • дете-
  • жоро илиев-
  • вдовица-
  • настоящ приятел-
  • едуардо

Ето какво мисли за решението, което е взела, настоящият й приятел Едуардо

Вдовицата на покойния шеф на ВИС-2 Жоро Илиев — Мая, планира да осинови четвърто дете.

Източници, близки до 44-годишната Мая Илиева, твърдят, че бизнес дамата вече категорично се е отказала от опитите да се сдобие със собствено дете, но за сметка на това е твърдо решена да осинови бебе №4, пише родният таблоид "Галерия".

Настоящият й приятел Едуардо напълно я подкрепял в това решение и дори се самопредложил за баща на детето, но Мая отказала.

За никого не е тайна, че вдовицата на Илиев все още обича покойния си съпруг и въпреки няколкото си сериозни връзки след смъртта му, не би създала семейство с друг.

Мая и Едуардо, който е пълно копие на Жоро Илиев, са заедно вече близо 2 години и мачото бил лудо влюбен в Илиева. Двамата се запознават в Доминикана, където вдовицата има солиден имот и често ходи на почивка с трите си осиновени деца.

След няколко неуспешни опита за ин витро оплождане лекарите били категорични, че Мая няма да може да забременее. Това довело и до решението на бизнес дамата да си осинови бебе.

Двете момичета Криста и Андреа, които заедно с Жоро Илиев взеха от италианско сиропиталище преди повече от 12 години, вече са тийнейджърки и нямали нищо против да си имат още едно братче или сестриче.

Третото дете на Мая — малкият Жоро, вдовицата осинови след смъртта на съпруга си и в негова памет му даде името Георги.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    20 2 Отговор
    Браво. Щом има възможности и желание.
    Адмирации на такива хора.
    .
  • 2 Гост

    5 8 Отговор
    Ама с какъв патос говорите само за тези осиновявания, все едно видиш ли бедното дете си намери дом. Само дето в България "бедното дете" най-вероятно ще бъде изтръгнато от биологичните му родители, които получават някакви минимални заплати и едвам свързват двата края. В "държавата" осиновяването отдавна не благородна дума, а свъсем користен бизнес за много пари. Вече доста социално слаби семейства изпищяха от този бизнес поддържан не без активно участие на "институциите". Разбира се по веригата има за всеки, особено ако е бяло детенце, а не от ромски произход.

    Коментиран от #3

  • 3 Гост

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    А по- добре ли е в интерната ?

    Коментиран от #4

  • 4 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Какъв интернат? Пише ти, че изтръгват децата от биологичните им родители, които обикновенно съвсем целенасочено се търсят социално слаби такива, които не могат да се позволят адвокат да се защитят или подписват поднесени документи от социалните. "Комисионната" на детет от интернат не е привлекателна. Трябва да е гледано в семейство, което да не може се защити т.е да си върне детето. За предпочитане да е бяло. Дори и семейството да успее да върне детето в съда, то на практика в България съдебните решения не струват пет пари. Възможно е детето да напусне "държавата" още преди да успеят биологичните му родители да си го върнат.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Sky-blue

    3 3 Отговор
    Браво Мая,всички да бяха като теб дай шанс на някое малко човече бог да те благослови
  • 8 И аз съм ЧОВЕК

    1 1 Отговор
    Че какво толкова.Та нали мъжът и сума ти народ почерниха.Голям праз...Мая чупипишкова Еди какво си.Серсеми те вие и мижитурки та хвалите вдовица на бандит.А ограбените пари от честните хора ги харчат и си мислят че ще успеят да омилостивят Господ с това..И тяхната ще я видим.Жалко за медиите че обръщат внимание на всички боклуци.Резили.