1 323 6

Американка иска да се омъжи за играта Тетрис (ВИДЕО)

Иво Стойнев

Норул Махджабин Хасан от град Орландо, щата Флорида, възнамерява да се омъжи за играта Тетрис, след като прекъсна дългогодишната си връзка с калкулатор на име Пиер, пише в. "Метро".

20-годишната дама дори се преименувала на Фрактал Тетрис Хуракан. Американката с азиатски корени стартирала връзката си с Тетрис през септември 2016 г.

Сега тя прекарва с играта по 12 часа на ден, като се забавлява с нея на различни сайтове, на смартфона си и на конзолата си "Геймбой". Девойката обича да докосва копчетата й и я прибирала в леглото си. Фрактал е затрупана с тематични предмети, свързани с Тетрис. Някои от тях са любимата й възглавница и нощната й лампа.

В сайта "Спринт" тя е завършвала играта с най-доброто си постижение - 49,53 секунди. Във физически план Фрактал изпитва същото удовлетворение от Тетрис, каквото другите постигат чрез романтична връзка. Веднага след като се дипломира, девойката възнамерява да се омъжи за конзолата си.

Преди това ексцентричната дама поддържала дългогодишна връзка с калкулатора Пиер, кръстен на името на математика Пиер дьо Ферма. Но тяхната идилия приключила, след като Фрактал предизвикала късо съединение на машинката и я намокрила при почистване.

Бъдещата булка е голям фен на математиката. Преди Пиер, тя си имала вземане-даване с осцилоскоп на име Бракстън.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Emperorex
  Отговор
  1 18:10  07.01.18
  Ку-ку
 • 2 01:40  08.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Кака Гинка
  Отговор
  3 02:08  08.01.18
  Тези май се наричат обектофили.Даваха филм: една германка беше влюбена в Берлинската стена,друг пък беше в интимни отношения с колата си и т.н.Едни от многото "различни" дето искат да ги вземаме на сериозно с разни конвенции...
 • Николай
  Отговор
  4 08:37  08.01.18
  Това са си обикновенни луди,навсякъде ги има ,само на запад ги наричат обектофили
 • Дидо
  Отговор
  5 10:51  08.01.18
  Забележете-американката : Норул Махджабин Хасан.....
 • Дилдо
  Отговор
  6 13:40  09.01.18
  Обърка се света и сащ ужас

Напиши коментар:


Публикувай