1 182 1

Ало измамници тормозели бабата на Орлин Павлов

91-годишната жена дори получила смъртни заплахи от бандитите

Снимка: facebook
Снимка: facebook
Милена Трачева

Бабата на Орлин Павлов е станала жертва на ало измамници преди броени дни, пише в. "Телеграф".

Наглите престъпници си позволили да тормозят 91-годишна Иванка цяла седмица, като в последния им разговор дори отправили заплахи за живота й, пише вестникът.

При първото позвъняване в дома на бабата на певеца и актьор, вдигнала потърпевшата. След като измамниците започнали да редят страшни истории, засягащи близките й, бабата решила, че най-вероятно става въпрос за сгрешен номер.
Случката се повторила след няколко дни като тогава доверчивата жена дори разказала лична история на шарлатаните.
"Тя е друго поколение, много честна, наивна. Споделила им някои лични неща и после затворила. Те звънели отново, после и трети път.", разказва нейният внук Орлин.

"В разговора баба Иванка разказала как навремето и тя е била със счупен крак, давайки допълнителна информация на измамниците. "Те й казали: Ако не ни дадеш 100 бона, ще те заколим. После вдигнал вуйчо ми, тъй като баба ми се уплашила", разказва още Павлов.

Той разкри още, че баба му не е сигнализирала за обажданията, тъй като такива измами стават всеки ден и е трудно да се проследят номерата.

"На всички са ни звънели, майка ми дори са я псували", споделя певецът. "Искам да използвам случая, да апелирам възрастните хора да не се връзват на тези номера. Щом ви искат пари по телефона, значи е измама."

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Калогер Колев
    Отговор
    1 17:19  08.01.18
    Тва му се случва на Орлин за да се стегне малко, както всичко в живота и това е божие наказание, не може да изглежда като дупето на 3 годишно момченце

Напиши коментар:


Публикувай