Last news in Fakti

8 Януари, 2018 12:34 3 604 11

Мис България Вселена, която омая Тръмп с красотата си, сияе от щастие… (СНИМКИ)

  • мис българия свят-
  • мис българия вселена-
  • венета кръстева-
  • модел-
  • сгодена-
  • бременна-
  • дете-
  • костас устабасидис

Красивата Венета Кръстева се сгоди навръх Коледа, а по Нова година стана ясно, че...

Носителката на титлите „Мис България Вселена” и „Мис България Свят” — Венета Кръстева е бременна и чака син, пише в. „Телеграф”, като се позовава на източници, близки до красавицата.

Венета се сгоди навръх Коледа за дългогодишния си приятел Костас Устабасидис. Тогава бизнесменът й подари диамант за около 30 000 лева.

След новината за предстоящата сватба, навръх Нова година дойде и радостната вест, че успялата българка ще става майка, макар бременността й да не личи.

Според запознати, най-успешната родна мис в последните години, която се прочу зад граница, трябва да роди след около 4 месеца.

В модните среди се говори още, че Кръстева може да избере да роди в Белгия, место у нас. Костас, който освен бизнесмен е и успешен дерматолог, имал подписан договор за работа в престижен медицински център в западната европейска страна.

Любопитно е, че Костас преди години имаше връзка с друга родна мис — Гери Дончева, която въпреки многобройните си таланти и красота, си остана известна у нас с образа на Булката с чеиза, от рекламата на сирене, която, с появата си в родния ефир през 2012 г., предизвика невъобразим скандал и бе заслужено свалена от СЕМ.

Венета Кръстева, която е носителка на европейски и световни титли за красота е единствената българка, участвала в двата най-големи и най-престижни конкурса за красота в света — „Мис Свят“ и „Мис Вселена".

По време на участието ѝ в 62-то издание на конкурса „Мис Вселена“ 2013 в Москва, Русия, българката получи похвали от Доналд Тръмп, който тогава бе "обикновен" бизнесмен и държеше правата върху марката "Мис Вселена". Похвали за хубостта на българката, изказа и вокалистът на Aerosmith — Стивън Тайлър.

Очаква се сватбата на Кръстева и нейният възлюбен лекар да се състои след раждането на първородното им дете — може би през лятото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кофти

    10 0 Отговор
    Ха-ха, да бяхте сложили и един надпис "Реклама" към статията... Тая няма нищо естествено по себе си, даже и контакните й лещи на едната снимка ще ти избодат очите... Това с похвалите само тя си знае дали е истина или малко се е поувлякла госпожицата... Иначе то не са силикони, филъри, екстеншъни, естествена блондинка е ясно, че не е, лещите ги споменах... Какво се хвали на какви конкурси е била, като нищо не е направила, в класирането я няма никаква... Вместо да вземе да се скрие, тя се хвали с разни материалчета в пресата... Да не говорим пък и колко е "влюбена" във въпросния господин... Ужас, такива трябва да се скрият вдън земя, а те биват давани за пример... Е т'ва е България - пр*стит*тк*те са за подражание...
  • 2 jambazina

    6 0 Отговор
    МIIIIILF!!!
  • 3 Гоуст

    9 0 Отговор
    Не знам, но последно време или нямам вкус или миските са адски грозни, с операции и силикони
  • 4 112

    4 0 Отговор
    За миска е доста зле, а тоя е приятно ошишкан.

    Коментиран от #5

  • 5 Vulpes

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "112":

    Богат-грозен Няма! Нали знаеш....
  • 6 Юбряяяяяя

    1 0 Отговор
    Боже ми това много грозно бе!!!
  • 7 Шът

    2 0 Отговор
    И тая я прее 8аха мутрите! Проститутка за цял живот!
  • 8 народ

    1 0 Отговор
    То съм виждал крокодили,ама то това направо алигатор,бе!
  • 9 nik

    1 0 Отговор
    Евала на гърците културен народ, на тоя ние му викаме циганин, щото не сме културни
  • 10 гост

    1 0 Отговор
    По любов ще да се жени.
    Интересно ми е какви конкурси са това след като участничките са с многобройни корекции, къде сполучливи, къде не. Все пак не е конкурс "Мис Пластична Операция", а под красота трябва да се разбира естественна такава. Не знам също така тези ръбати скули и брадичка какви национални белези на българска красота представляват.
  • 11 Кака Гинка

    0 0 Отговор
    Прилича на поне десет други "миски",наши и чужди.Тези пластични доктори явно ги слагат в калъп и ги правят еднакви - няма да се изненадам,ако и майките им почнат да ги бъркат...