2 585 3

Дете за малко не стана храна за 4 акули, но бе спасено от... (ВИДЕО)

Ужасяващата случка е била заснета на Бахамите

Милена Трачева

Шокираща случка, която може да изправи косите дори на най-хладнокръвния зрител, е била заснета с дрон на Бахамите.

Видеото, което по-късно е качено в интернет, показва как малко момче, играещо безгрижно сред лазурните океански води, се отървава на косъм от смъртта.

На кадрите се вижда как развълнуваното дете се втурва към водата и започва да плува напред, но в същото време срещу него са се устремили 4 акули, които започват бавно да го заграждат.

Всичко това било уловено от камерата на дрон, пуснат и управляван от брега от Артем Такаченко, който искал да заснеме красивия и спокоен плаж на остров Екзума. Гледайки кадрите, които камерата предава на живо, операторът забелязва акулите и осъзнавайки опасността, която ще връхлети момчето, започва да крещи към него да излезе на брега.

За щастие, малкият плувец го чува и незабавно излиза от водата, преди да се стигне до злощастен инцидент.


Малко момче за малко се разминава с опасна среща в кристалните води на острова Екзума.
Детето се засилва и скача да се къпе във водата на една от плитчините на острова, но през това време към него приближават четири акули.

Бахами


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 14:03  08.01.18
  Мале човек като чете статията, без да е гледал клипчето - да му настръхнат косите. То го заграждат акулите, то атака - направо хорър филм! А като гледах клипчето, кво - на 2 метра от брега на плиткото си шляпа хлапето, вярно забеляза акулите и излезе, но нямаше никакво нападение от тяхна страна, плуваха си най-спокойно.

  Коментиран от #2

 • 112
  Отговор
  2 17:33  08.01.18

  До коментар #1 от "Гост":

  На това му се казва clickbait...
 • незнайко
  Отговор
  3 17:38  09.01.18
  Пълна измислица е статията. Детето знае, че има акули и като ги видя си излезе от водата. Това, че някой е снимал с дрон е друга "бира" !

Напиши коментар:


Публикувай