8 Януари, 2018 15:28 5 309 4

Студентка се врече във вечна любов и застреля любимия си (СНИМКИ)

  • убийство-
  • любов-
  • страст-
  • студент-
  • буенос айрес

19-годишна студентка обяви, че вечно ще обича любимия си, когото сама убила

19-годишната Наир Галарза от Аржентина била заедно с любимия си Фернандо в продължение на пет години, но през декември миналата година младата двойка се разделила. За 19-годишната студентка това било пълен шок, който явно не успяла да преживее.

В деня на трагедията тя откраднала пистолета на баща си, с който изстреляла два фатални куршума в гърдите на своя приятел, пише The Sun.

След убийството момичето публикувало в Instagram снимка на Фернандо, на която той целува по рамото, и добавила следното към фотоса:

"Пет години заедно. Борим се, разделяме се и се връщаме, но все така ние се обичаме един друг. Ще те обичам вечно, ангел мой...".

Убийството е станало на 230 километра от столицата на Аржентина Буенос Айрес. Уликите от убийството сочили към бащата на момичето, най-вече заради оръжието, но 19-годишната Наир сама признала какво е извършила.

Момичето разказало, че е застреляло и убило Фернандо, след което е поставила пистолета на мястото му и си легнала. Наир била изпратена в психиатрична клиника за изследвания, които показали, че тя няма никакви отклонения.

Изплува информация, че няколко дни преди убийството Наир нападнала Фернандо в нощен клуб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    16 8 Отговор
    Не Е студенката някой др.е убил момчето нещо не се връзва арженинската полиция прикрива някокого!
  • 2 ....

    10 0 Отговор
    Aаааа нищо и няма, ама ич !?
  • 3 Санди

    19 0 Отговор
    Росен Ангелов дали няма пръст в тая работа...
  • 4 Шаран БГ

    3 0 Отговор
    Во време оно казвахме : " Убий мЪ - обичам тЪ, умри - щЪ зема ! Аржентинската версия е малко по- друга - те са от другата страна на Земята !