4 678 4

Студентка се врече във вечна любов и застреля любимия си (СНИМКИ)

19-годишна студентка обяви, че вечно ще обича любимия си, когото сама убила

Събина Андреева

19-годишната Наир Галарза от Аржентина била заедно с любимия си Фернандо в продължение на пет години, но през декември миналата година младата двойка се разделила. За 19-годишната студентка това било пълен шок, който явно не успяла да преживее.

В деня на трагедията тя откраднала пистолета на баща си, с който изстреляла два фатални куршума в гърдите на своя приятел, пише The Sun.

След убийството момичето публикувало в Instagram снимка на Фернандо, на която той целува по рамото, и добавила следното към фотоса:

"Пет години заедно. Борим се, разделяме се и се връщаме, но все така ние се обичаме един друг. Ще те обичам вечно, ангел мой...".

Убийството е станало на 230 километра от столицата на Аржентина Буенос Айрес. Уликите от убийството сочили към бащата на момичето, най-вече заради оръжието, но 19-годишната Наир сама признала какво е извършила.

Момичето разказало, че е застреляло и убило Фернандо, след което е поставила пистолета на мястото му и си легнала. Наир била изпратена в психиатрична клиника за изследвания, които показали, че тя няма никакви отклонения.

Изплува информация, че няколко дни преди убийството Наир нападнала Фернандо в нощен клуб.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бесен Язовец
  Отговор
  1 15:32  08.01.18
  Не Е студенката някой др.е убил момчето нещо не се връзва арженинската полиция прикрива някокого!
 • ....
  Отговор
  2 17:00  08.01.18
  Aаааа нищо и няма, ама ич !?
 • Санди
  Отговор
  3 20:32  08.01.18
  Росен Ангелов дали няма пръст в тая работа...
 • Шаран БГ
  Отговор
  4 15:45  09.01.18
  Во време оно казвахме : " Убий мЪ - обичам тЪ, умри - щЪ зема ! Аржентинската версия е малко по- друга - те са от другата страна на Земята !

Напиши коментар:


Публикувай