4 049 4

Шефка на строителна компания поработвала като садо-мазо господарка (СНИМКИ)

Събина Андреева

46-годишната шефка на компанията на строителни дейности и ремонти DMB Solutions Мишел Ален Форд се подвизавала тайно като садо-мазо господарка, научиха нейните колеги и клиенти. Те били шокирани, когато видели шефката си, позирайки за провокативни фотоси и предлагаща услугите си.

Мишел на пръв поглед е една успешна 46-годишна бизнес дама със семейство и уреден живот. Но всъщност жената била принудена да стане ескорт, понеже фирмата и била на прага на фалит. Никой не предполагал, че тя ще упражнява точно такъв вид труд.

Компанията ѝ обаче потънала в дългове. Тя била ликвидирана, защото дължала 1 милион долара, а към нея летели жалби от клиенти. Те се оплаквали от протекли покриви, незавършени ремонтни дейности, а и сред всичко останало, от снимки, които хвърлили всички в шок.

На снимките от сайта за компаньонки Мишел е в секси костюм на учителка, която наказва неизвестен мъж. В сайта тя се подвизавала под псевдонима Госпожа Копринена Роза. В обявата на сайта шефката на DMB Solutins се хвали с опит във всичките видове фетиш, но най-силната ѝ страна са детските игри за възрастни. Тя също специализира в ролите на строга майка и надзирателка.

"Имам опит в целия спектър на фетиша... Защо не посетите моята операционна, класна стая или будоар, за да станат вашите желания реалност?", пише тя в профила си, предава The Sun.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Нафарфорий
  Отговор
  1 17:23  08.01.18
  Браво, браво пухкава женичка.
 • Stefko 88
  Отговор
  2 18:27  08.01.18
  Аааааааа китузааааа!
 • Мечо грух
  Отговор
  3 23:17  08.01.18
  Аси и домуза. За тая и плюнката си не хабя, па се не и мразя толко
 • пухи
  Отговор
  4 15:02  10.01.18
  Много е слаТка мммм

Напиши коментар:


Публикувай