8 Януари, 2018 16:52 4 886 4

Шефка на строителна компания поработвала като садо-мазо господарка (СНИМКИ)

  • шеф-
  • строителство-
  • скандал-
  • садо-мазо

46-годишната шефка на компанията на строителни дейности и ремонти DMB Solutions Мишел Ален Форд се подвизавала тайно като садо-мазо господарка, научиха нейните колеги и клиенти. Те били шокирани, когато видели шефката си, позирайки за провокативни фотоси и предлагаща услугите си.

Мишел на пръв поглед е една успешна 46-годишна бизнес дама със семейство и уреден живот. Но всъщност жената била принудена да стане ескорт, понеже фирмата и била на прага на фалит. Никой не предполагал, че тя ще упражнява точно такъв вид труд.

Компанията ѝ обаче потънала в дългове. Тя била ликвидирана, защото дължала 1 милион долара, а към нея летели жалби от клиенти. Те се оплаквали от протекли покриви, незавършени ремонтни дейности, а и сред всичко останало, от снимки, които хвърлили всички в шок.

На снимките от сайта за компаньонки Мишел е в секси костюм на учителка, която наказва неизвестен мъж. В сайта тя се подвизавала под псевдонима Госпожа Копринена Роза. В обявата на сайта шефката на DMB Solutins се хвали с опит във всичките видове фетиш, но най-силната ѝ страна са детските игри за възрастни. Тя също специализира в ролите на строга майка и надзирателка.

"Имам опит в целия спектър на фетиша... Защо не посетите моята операционна, класна стая или будоар, за да станат вашите желания реалност?", пише тя в профила си, предава The Sun.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нафарфорий

    9 5 Отговор
    Браво, браво пухкава женичка.
  • 2 Stefko 88

    4 4 Отговор
    Аааааааа китузааааа!
  • 3 Мечо грух

    4 2 Отговор
    Аси и домуза. За тая и плюнката си не хабя, па се не и мразя толко
  • 4 пухи

    0 0 Отговор
    Много е слаТка мммм