2 753 6

Ася Капчикова проплака от сексуален насилник

Събина Андреева

Мис Плеймейт Ася Капчикова също се оплака от сексуален насилник, подобно на множеството жени в Холивуд, които сигнализираха за това, че са попаднали под лапите на насилници.

Плеймейтката уточни, че тя не е била изнасилена, но почти се е стигнало до това. Инцидентът се случил след купон в дискотека, когато Капчикова приела поканата на свой познат да отидат в неговия апартамент, предава "Монитор". Именно там, в тоалетната, мъжът се опитал да насили чаровната блондинка. „Сигурно съм му дала грешен сигнал с поведението и приемането на поканата да идем у тях”, откровена е плеймейтката.

Капчикова до скоро имаше връзка с Криско, но нещата приключиха бурно. Смята се, че той е сложил край на връзката им, когато е разбрал, че бившата му любима продава тялото си. Сега тя е с друг човек, за когото казва само: „Не е известно момчето, но е всичко, което съм търсила в един мъж. Не искам много да афиширам връзката ни, но няма да го крия.“Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пешо
  Отговор
  1 13:59  09.01.18
  С две думи, отишла у тях и не се разбрали за цената.......

  Коментиран от #4

 • Бичето
  Отговор
  2 16:31  09.01.18
  Какво каза Цацаров по случая ?
 • Санкция
  Отговор
  3 16:41  09.01.18
  Така почват да се оплакват от сексуален тормоз, като не им се плати 😉
 • бучахавестинио
  Отговор
  4 01:46  11.01.18

  До коментар #1 от "Пешо":

  Или се е опитал да и пробута фалшиви евраци. Аман от тия селски тарикати, именно заради такива стават ""изнасилванията"".
 • Кака Гинка
  Отговор
  5 01:56  11.01.18
  Да видим:плеймейтка забърсва някого на купон,отива у тях и...се оплаква от непочтително отношение!Интересно какво прави в такива случаи - четат книжки,обсъждат международното положение или се любуват на звездите?! А този просто е разбрал погрешно сигналите ѝ,лоша работа...
 • КИН ДЗЯ ДЗЯ
  Отговор
  6 17:15  11.01.18
  АБЕ ... свършиха се придчите и сентенциите на този свят... и гледай са ква стана тя. Със свещ да ги търсиш ... ама нъц, йок, финиш, капут, конец, тъжен край.

Напиши коментар:


Публикувай