2 280 5

Плевнелиев завел Банова на среща на класа. Учи я да кара ски

Събина Андреева

Експрезидентът Росен Плевнелиев и половинката му, синоптичката Деси Банова, бяха на ски ваканция на Банско по време на празниците.

Блондинката дори се похвали пред камерите на Нова телевизия в "На кафе":

"Мога да се похваля с доста сериозен напредък на ските, защото имах много добър ски учител. Преди 13 години на Алеко изкарах първото ниво, когато се научих да падам и да правя рало. Сега той се погрижи наистина да напредна. Караше плътно зад мен и ме пазеше от много добрите скиори, защото в такива ситуации е опасно."

Още при предното си гостуване при Гала Росен и Деси заявиха, че той ще я учи да кара ски, а по-късно в интервю пред "24 часа" президентът сподели, че подаръкът на синоптичката за Коледа ще бъде ски екип.
"За първи път усетих адреналина от бързата скорост", споделя синоптичката.
Деси разказа, че са посрещнали Нова година в Банско в много приятна компания и началото на 2018 г. е било много позитивно.
"Присъствах на едно много специално за мен събитие - организирана среща на целия клас на съучениците на Росен от 7-и до 11-и клас. Наистина страхотни хора, които искаха да се запознаят с мен. Много топло ме посрещнаха. Запознах се с интересни хора. Дай Боже и цялата година да е така позитивна и усмихната", разказа развълнувана Банова.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • едноклетъчно
  Отговор
  1 14:48  09.01.18
  Тоя, като президент нямаше толкова изяви и прояви по медиите ??? Моля ви вкарайте го при Бай Брадър и да се приключва, че ми се повръща от тая прокиснала боза !
 • 2 14:48  09.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Обективен
  Отговор
  3 15:08  09.01.18
  Резил. Ок, ударила го е старческата, ама бива бива показност, всички за тях да говорят. Писна ми, а той не се ли срамува малко, като бивш президент, да се замисли как изглеждаот страни...тцтц....ама дреме му на дедовия
 • Юро НюМан
  Отговор
  4 15:35  09.01.18
  Хаха, още ли се прави на хетеросексуален )))
 • хи ро
  Отговор
  5 15:31  10.01.18
  Това изчадие адово, нали не искаше публичност и показност? Колко ли се интересува блгарския народ от ските и екипировката на метресата му?

Напиши коментар:


Публикувай