Last news in Fakti

9 Януари, 2018 14:35 2 743 5

Плевнелиев завел Банова на среща на класа. Учи я да кара ски

  • деси банова-
  • росен плевнелиев-
  • президент-
  • двойка-
  • връзка

Експрезидентът Росен Плевнелиев и половинката му, синоптичката Деси Банова, бяха на ски ваканция на Банско по време на празниците.

Блондинката дори се похвали пред камерите на Нова телевизия в "На кафе":

"Мога да се похваля с доста сериозен напредък на ските, защото имах много добър ски учител. Преди 13 години на Алеко изкарах първото ниво, когато се научих да падам и да правя рало. Сега той се погрижи наистина да напредна. Караше плътно зад мен и ме пазеше от много добрите скиори, защото в такива ситуации е опасно."

Още при предното си гостуване при Гала Росен и Деси заявиха, че той ще я учи да кара ски, а по-късно в интервю пред "24 часа" президентът сподели, че подаръкът на синоптичката за Коледа ще бъде ски екип.
"За първи път усетих адреналина от бързата скорост", споделя синоптичката.
Деси разказа, че са посрещнали Нова година в Банско в много приятна компания и началото на 2018 г. е било много позитивно.
"Присъствах на едно много специално за мен събитие - организирана среща на целия клас на съучениците на Росен от 7-и до 11-и клас. Наистина страхотни хора, които искаха да се запознаят с мен. Много топло ме посрещнаха. Запознах се с интересни хора. Дай Боже и цялата година да е така позитивна и усмихната", разказа развълнувана Банова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 едноклетъчно

    25 2 Отговор
    Тоя, като президент нямаше толкова изяви и прояви по медиите ???
    Моля ви вкарайте го при Бай Брадър и да се приключва, че ми се повръща от тая прокиснала боза !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Обективен

    15 2 Отговор
    Резил. Ок, ударила го е старческата, ама бива бива показност, всички за тях да говорят.

    Писна ми, а той не се ли срамува малко, като бивш президент, да се замисли как изглеждаот страни...тцтц....ама дреме му на дедовия
  • 4 Юро НюМан

    12 1 Отговор
    Хаха, още ли се прави на хетеросексуален )))
  • 5 хи ро

    2 0 Отговор
    Това изчадие адово, нали не искаше публичност и показност? Колко ли се интересува блгарския народ от ските и екипировката на метресата му?