2 419 0

Вашият хороскоп за днес, 16.01.2018 г.

Венелина Маринова

Овен

Днес можете да овладявате положението във всяка една сфера благодарение на богатия си житейски опит. Стремете се сами да отгатвате къде се крият вашите шансове и възможности за постигането на стабилност в делови и материален план.

Телец

Днес използвайте пътуванията по работа и за удоволствие, особено ако те по някакъв начин могат да увеличат финансовите ви постъпления или да подобрят възможностите ви за по-добро професионално развитие. Не допускайте закъснения за делови срещи, защото ще се лишите от редица благоприятни шансове.

Близнаци

Днес се възползвайте от предоставените ви нови възможности от делови партньори или влиятелни клиенти. Не е препоръчително за вас да се увличате по негативните емоции, дори и да сте предизвикани да ги демонстрирате. Възползвайте се от всеки удобен случай, за да се забавлявате.

Рак

Днес ще имате възможност да разширите познанствата и деловите си контакти. В случай, че ваш приятел ви потърси за съвет или подкрепа - не отказвайте да подадете ръка. Избягвайте срещите с хора, които ви натоварват емоционално.

Лъв

Днес е напълно възможно мнозина от родените под този зодиакален знак да станат жертва на независещи от тях обстоятелства в професионалната и финансова сфера. Ако предусещате предстояща криза в тези две направления, може би е крайно време да се оттеглите от активната си позиция.

Дева

Днес внимавайте с наличните си парични средства и не предприемайте нови инициативи в материалната сфера. Твърде вероятно е да бъдете търсени от различни хора с молба за помощ. Не я отказвайте, за да можете и вие да разчитате на тяхната подкрепа. Здравословни проблеми.

Везни

Днес ще ви се наложи да се нагърбите с разрешаването на не чак толкова приятни въпроси от служебен характер. Стремете се да премахнете някои свои стари дългове или рискувате да си имате сериозни проблеми с някои държавни органи. Здравето няма да ви създава проблеми.

Скорпион

Днес се стремете да браните достойно личните си интереси в професионално и финансово отношение. Не се поддавайте на манипулации. Не е изключено да имате увеличени отговорности спрямо членовете на вашето семейство.

Стрелец

Днес е необходимо да се адаптирате към една доста тежка атмосфера на работното си място. Ще се нуждаете от отлична организация, за да избегнете евентуалните проблеми. Ако нямате постоянен партньор, пред вас ще се открият нови възможности да се влюбите.

Козирог

Днес не разрешавайте чужди финансови затруднения с личните си спестявания. Избягвайте всичко, което може да ви донесе нестабилност. Стремете се към разумен подход при подписване на договор за дългосрочно сътрудничество.

Водолей

Днес не разрешавайте чужди финансови затруднения с личните си спестявания. Избягвайте всичко, което може да ви донесе нестабилност. Стремете се към разумен подход при подписване на договор за дългосрочно сътрудничество.

Риби

Днес внимавайте със затрудненията, възникващи буквално в последния момент на работното ви място. Стремете се да използвате чара си при постигане на конкретни цели. Опитайте се игрите в деловата област да не окажат неблагоприятно влияние върху семейния ви живот.Напиши коментар:


Публикувай