10 Януари, 2018 13:06 4 921 7

Джулиана Гани и Станимир: Урочасват ни (СНИМКИ)

  • джулиана гани-
  • станимир ташев-
  • гола фотосесия-
  • ваканция-
  • пътешествие-
  • сватба-
  • сейшелски острови

Двамата участваха в провокативна полугола фотосесия, след като се върнаха от меден месец на Сейшелите

Риалити героинята и „Мис Силикон” Джулиана Гани и мъжът ѝ Станимир Ташев разгорещяват страстите с гола фотосесия за списание Lоve style.

Влюбените признават в интервю пред списанието, че много хора завиждат на любовта им. Заради това те все още се колебаят дали да вдигнат голяма и пищна сватба тази година, след като през 2017-а сключиха брак в тесен кръг.

„Искахме, но мисля, че е по-добре да не я осъществим, защото ни е страх да не ни урочасат. Много се говори за нас постоянно и това ни влияе. Хората ни завиждат и ние го усещаме”, обяснява Станимир.

Джулиана обаче, не се е отказала от идеята, защото иска да покани всички свои роднини и близки приятели, тъй като на първата сватба те не присъствали. Тя споделя мнението на съпруга си, че ги урочасват, защото всеки ден я боли глава. А понякога двамата се карат без повод и то за абсолютни глупости.

Джулиана и Станимир се върнаха преди Коледа от сватбено пътешествие на Сейшелските острови.

Толкова им харесало в малката островна държава, че фитнес моделът пожелал да останат да живеят в това райско кътче и даже избрал апартамент. Блондинката обаче, не искала, макар че ѝ предложили да учи деца да свирят на пиано.

Младото семейство мечтае да има две или три деца.

„Станимир желае първото да е момче, а аз — момиче. На късметите от питката обаче на мен ми се падна сейшелски живот и много почивки, а на него — хубава работа и благоденствие. Да си призная, още не се чувствам готова да стана родител”, разкрива Джулиана.

Станимир е на същото мнение, но признава, че ако се случи да имат деца, ще са щастливи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добри

    9 1 Отговор
    Това на снимките е па..растия, защо я показвати

    Коментиран от #2

  • 2 OMG WTF

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Добри":

    Абе стига си ги урочасвал и ти сега.
  • 3 Помощно училище

    8 0 Отговор
    Звучи като"из мечтите и мислите"на малоумни третокласници.
  • 4 МЩВ

    10 0 Отговор
    А бе това шоуто на изродите ли е
  • 5 Кака Гинка

    6 2 Отговор
    Като ѝ гледам огромният маникюр,само на пианистка прилича!Много ги обичам тези, дето като малки научили за няколко години "Тръгал кос" с едната ръка и вече го раздават пианисти - пълно е с подобни на нея.Дори туземците не заслужават такава "учителка" - ще ги превърне в музикални инвалиди.И съвсем не мога да си представя,че някой им завижда - по-скоро съществуват за назидание на околните;като ги видиш,да си кажеш: "Благодаря Ти Боже,че не съм на тяхно място"...

    Коментиран от #6

  • 6 Кака Гинка

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Кака Гинка":

    "Тръгнал кос";от смях съм изпуснала буквата!

    Коментиран от #7

  • 7 Няма какво да се лъжем

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Кака Гинка":

    От смях друг път! От завист си изпуснала буквата, а сега се мъчиш да замажеш, ама ядец!!! Хайде стига и ти завиждай, че ти личи от 100 000 000 000 километра!