10 Януари, 2018 14:38 5 014 0

Гуинет Полтроу официално обяви годежа си с Брад Фалчък

  • гуинет полтроу-
  • брад фалчък-
  • годеж-
  • предстояща сватба-
  • брак-
  • актриса-
  • продуцент

Бъдещите съпрузи все още не са обявили дата за сватбата

Гуинет Полтроу официално обяви годежа си с Брад Фалчък - 1
Снимки: AP/БТА

Американската актриса и носителка на "Оскар" Гуинет Полтроу потвърди, че се е сгодила за продуцента и сценарист Брад Фалчък.

За годежа на 45-годишната Полтроу и 46-годишния Фалчък се заговори още в края на миналата година.

В понеделник актрисата лично потвърди новината с публикация в социалните мрежи — емоджи, изобразяващо годежен пръстен. Еднозначната картинка е придружена от снимка, на която тя и годеникът й се прегръщат. Тази фотография ще украси корицата на предстоящия брой на лайфстайл списанието на Гуинет Полтроу.

💍

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on Jan 8, 2018 at 8:59am PST

Бъдещите съпрузи са направили и съвместно изявление за предаването "Добро утро, Америка", в което се каза:„Чувстваме се изключителни късметлии, че стигнахме до този момент, в който ще обединим животите си, когато общите ни успехи и провали могат да послужат като тухли за изграждането на една щастлива и здравословна връзка.“

Гуинет Полтроу официално обяви годежа си с Брад Фалчък
Снимки: Instagram

Двойката все още не е съобщила дата за сватбата.

Предстоящият брак ще бъде втори и за двамата холивудската звезда беше омъжена за фронтмена на британската група Coldplay Крис Мартин, а продуцентът — за колежката си Сюзън Фалчък.

Гуинет Полтроу и Брад Фалчък са заедно от около 3 години. И двамата имат по две деца от предишните си бракове, припомнят агенциите.

Гуинет Полтроу официално обяви годежа си с Брад Фалчък
Снимки: Instagram


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА