52 888 16

Съжителството на Гала, Стефан и бившата му жена не е за вярване

Двете семейства са изключително близки и задружни

Милена Трачева

Гала живее на метри от бившата половинка на съпруга си Стефан, с когото отскоро всяка сутрин открива предаването „На кафе”.

Едва ли някой ще повярва, но това не е случайно стечение на обстоятелствата, а съвсем целенасочено.

Майката на Никол, дъщерята на Стефан, отдавна има нов мъж до себе си, от когото също има дете. А апартамента, в който семейството се преместило преди време, нарочно бил избран да е в съседна кооперация.

Желаният резултат естествено бил Стефан и Никол да са по-близо един до друг.

Всъщност Стефан, Гала и Мари, дъщерята на тв водещата от предишния й брак, са в топли приятелски отношения със семейството на Никол.

„Тя се прибира от училище и решава там ли да се прибере, тук ли да се прибере…”, сподели неотдавна Стефан при една от малкото си медийни изяви, пише „Таблоид“.

Днес двете семейства са изключително близки и задружни, но разбира се, пътят до тези перфектни отношения не бил нито кратък, нито лесен.

Както е известно, Стефан и Гала се запознават чрез SMS. Един ден той просто написал съобщение, което изпратил на грешен телефонен номер, който се оказал този на водещата на предаването „На кафе”. Последвал шеговит отговор. След време отново си разменили SMS-и, просто така, без причина, докато постепенно не възникнало приятелство. Тогава Гала била разведена с бащата на Мари, но продължавали да живеят заедно. Вече окончателно били разделени, когато дружбата й със Стефан се задълбочила до кореспонденция на по-лични теми, като например кой как преминава през своите трудни периоди и т.н. Скоро разговорите се превърнали във флирт и се стигнало до първа среща. След нея вече нищо не било същото и двамата решили да дадат шанс на чувствата си.

„Имаше 101-а спекулации... Тези неща са тотална неистина. Бившата ми жена, дъщеря ми, родители, близки приятели… Всички тези хора, които са наясно, и с които съм минал пряко, косвено през този период, според мен това някак си не ги вълнува. Това вълнува хората, които не ме познават, не ни познават. И си казват: „Гледай я сега тази! Разделила хубавото семейство!”. Няма нищо подобно!”, разказвал е в миналото Стефан и е допълвал, че когато една връзка не върви, независимо дали има дете, просто няма как да се продължи.

В крайна сметка и детето не би трябвало да става свидетел на някакви изопнати отношения.

„Никол беше изключително малка, когато й казах думи, които се казват на тийнейджър: „Не се разбираме с майка ти! Аз винаги ще ти бъда баща. Тя винаги ще ти бъде майка. При нея, при мен, ти ще растеш с цялата ни любов.” И така е и до момента”, споделя Стефан.

Той държи да се знае, че двете семейства се разбират чудесно и са загърбили неприятните емоции, които избили в първите месеци на връзката му с Гала. Тогава бившата му половинка била доста огорчена и имала няколко остри медийни изяви, в които нападала влюбените. Днес си дава сметка, че не е била права, но тогава емоциите взели връх над разума.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • неКлюкар
  Отговор
  1 18:27  14.01.18
  Моля поне един български гражданин, на когото тази информация се е оказала възпитателна, жизнеутвърждаваща и скъпоценна да се обозначи в коментарите тук.....

  Коментиран от #2, #6, #16

 • Рамбо Силек
  Отговор
  2 18:34  14.01.18

  До коментар #1 от "неКлюкар":

  Баш скъпоценна не,ама ако си предсгавиш суинга,който си въртят,можеш да удариш една злобарка...Иначи к'во да е интересно....

  Коментиран от #3

 • ДДД
  Отговор
  3 18:55  14.01.18

  До коментар #2 от "Рамбо Силек":

  да само черна завист ни обзема
 • 4 20:06  14.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор

 • 5 21:33  14.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Ами
  Отговор
  6 00:39  15.01.18

  До коментар #1 от "неКлюкар":

  Ами за мен. Още един пример, че сродните души се откриват и трябва да се съберат без значение в каква ситуация са
 • 1234
  Отговор
  7 03:58  15.01.18
  Жалък опит да представиш една извратена, ненормална връзка в добра светлина...
 • Густав
  Отговор
  8 07:07  15.01.18
  За мен беше жизненоважна.Аке не я бях прочел,запека още щеше да ме мъчи.
 • Аз Варна
  Отговор
  9 18:03  27.01.18
  Тези ако бяха ц.гани,щях да кажа ц.иганска работа.По лошо оплетени са като свински черва.Даже може сценарий да се напише за някоя треторазрядна халтурка.
 • Мери
  Отговор
  10 22:00  20.02.18
  Защо,какво ви пречат нормалните човешки отношения?!?

  Коментиран от #13

 • Гост
  Отговор
  11 22:04  13.09.18
  Много грозно се държи в Биг Брадър. Сексистки. "Не искам да те слушам, ти ще ме изслушаш ли!" И тя го изслуша. Той е по-невъзпитан от нея и по-п р о с т. Голям срам да имаш такъв мъж до себе си. Куха лейка.
 • Случайности
  Отговор
  12 11:45  22.10.18
  Случайно, случайно...колко да е случайно, баш на Гала да пусне смс...И не знам кой пише смс-и вече...
 • Гост
  Отговор
  13 11:50  23.10.18

  До коментар #10 от "Мери":

  Защото не са нормални.
 • Николова
  Отговор
  14 07:34  24.10.18
  Аман от тази Гала. Няма ли друго за писане. Що за реклама? Какво я изкарвате скромна и почтена. Еми не е. Знаем я каква е.стига с Гала. Пишете за свестни хора, кафа от ку...
 • ИСТИНАТА
  Отговор
  15 16:22  25.10.18
  ТЪРКУЛНАЛО СЕ ГЪРНЕТО, НАМЕРИЛО СИ ПОХЛУПАК! ОРЪЗНАХА НА ВСИЧКИ И КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ РАЗКАРАТ ОТ ЕКРАНА И ОЧИТЕ НА ЗРИТЕЛИТЕ!
 • Мариян
  Отговор
  16 20:54  12.11.18

  До коментар #1 от "неКлюкар":

  Почвам да пиша sms-и! Гала, Стефан, братчеда на момичето, и бившата на Кольо сестра му живеят на една улица ⛺ ⛺

Напиши коментар:


Публикувай