3 996 1

Вашият хороскоп за днес, 20.01.2018 г.

Венелина Маринова

Овен

Едно предложение ще ви очарова с перспективата си и ще ви зареди с повече положителни очаквания. Работете по реализацията на плановете си днес, ще имате шанс да постигнете това, което желаете. Опитайте се да предотвратите ненужен спор, в която неволно ще ви въвлекат.

Телец

Задачите ви днес ще ви накарат да вземете важни решения. Приемете делово предложение и ще направите наистина добър избор. Бъдете търпеливи към човек, който има различно мнение от вашето.

Близнаци

Работата ще ви погълне и неволно ще загърбите очакванията на близките си. Но за сметка на това ще подобрите финансовото си положение. Започвате нещо, което считате за добър избор, но следващите дни ще покажат до колко добре сте преценили ситуацията.

Рак

Деловата ви активност днес ще ви носи лично удовлетворение. Едно начинание ще ви донесе добри перспективи, но е нужно и търпение. Ще станете интересни за някой, който до момента ви е създавал повече напрежение и по-малко приятни емоции.

Лъв

Ще поемете в свои ръце изпълнението на една задача и с това ще поставите хората около вас в позицията на наблюдатели, а не на близки. Очевидно не ви липсва енергия, но запазете добрите взаимоотношения и не рушете дълго градени връзки.

Дева

С приветливото си настроение внасяте ведрина и спокойствие около себе си, и това ви прави желан събеседник и партньор. Ще се изправите категорично срещу решение, което противоречи на разбиранията ви за морал и бизнес.

Везни

Отнасяйте се с повече търпение към нещата, които очаквате да ви се случат. Не предизвиквайте съдбата, а смирено работете за личното си усъвършенстване. Капризите ви няма да се толерират.

Скорпион

Целите, които си поставяте ви амбицират да работите неотклонно, като се позовавате на прагматичната си мисъл и находчиви действия. Едва ли има нещо, което би могло да ви откаже от намеренията ви. Чувства се желанието ви за промяна.

Стрелец

Имате усет за нещата и той ще ви води. Ще предприемете по-смели ходове и това ще предизвика спор с ваш близък. Не се оставяйте да ви въвлекат в конфликти и в обслужване на чужди интереси.

Козирог

Концентрирайте се и не разпилявайте енергията си в странични въпроси. Ще е удачно, ако работите съвместно с хора, които познавате добре, и на които имате доверие. Не повтаряйте стари грешки.

Водолей

Съсредоточете се върху задачите си и не губете времето си напразно. Бързите ви реакции ще ви помогнат да се справите в непривична за вас ситуация. Запазвате присъствие на духа в момент, в който околните са объркани и не знаят как да постъпят.

Риби

Днес дори и да имате усещането, че действията и възможностите ви са силно ограничени е по-добре да се опитате да извлечете полза от това, отколкото да се опитвате да се борите с вятърни мелници. Ще се радвате на материални придобивки.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Едно предложение
    Отговор
    1 15:22  24.07.18
    Концентрирайте се и не разпилявайте енергията си в странични въпроси.

Напиши коментар:


Публикувай