3 093 4

"Мис Плеймейт 2017 г." обискирана за наркотици

Венелина Маринова

"Мис Плеймейт 2017 г." Нора Недкова пътувала до Панама и Колумбия за новогодишните празници, но била претърсена за наркотици на едно от летищата.

Плеймейтката разказа пред Nova, че пътувала с приятели, за да посрещнат Нова година на по-екзотично място. При проверка на едно от летищата обаче Недкова била отклонена и щателно претърсена, пише дир.бг. Вкарали я в тъмна стаичка и я проверявали със скенери, защото явно властите решили, че е "муле"и пренася наркотици.

Приятелите ѝ продължили към самолета, а тя останала сама, като целият полет чакал нея и няколко пъти идвали, за да я търсят. Все пак Нора успяла да продължи към желаната дестинация.

За съжаление, обаче куфарът ѝ бил загубен, а Недкова била оставила ключове, документи и банкови карти именно в него. Тя вече се е прибрала и куфарът е пристигнал, а тя не можа да каже дали нещо липсва, защото вече не помнела какво точно е слагала вътре.

Тя коментира и появилата се информация, че е имала съприкосновение и физически сблъсък в телевизионно предаване. Става дума за "Черешката на тортата", но този епизод все още не е излъчван. Тя обясни, че е била провокирана емоционално.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бесен Язовец
  Отговор
  1 19:21  17.01.18
  Няма как да не попитам дали са и бъркали в д..ето ? Все пак в моята идеология перверзията и порока са водещи
 • Густо Майна
  Отговор
  2 16:57  18.01.18
  Може да са я помислили за гумена секс кукла, така като я гледам на кво мяза! Да не е натъпкана със забранени субстанции.
 • Юбряяяяяя
  Отговор
  3 19:05  18.01.18
  Тя мяза на патка а тия я взели за муле?!
 • The TRAPPER
  Отговор
  4 08:46  20.01.18
  Не е муле , а е сърничка, и е чиста като утринна роса. Други са мулета.

Напиши коментар:


Публикувай