Last news in Fakti

21 Януари, 2018 23:27 9 765 15

Руснак твърди, че е живял на Марс

  • марс-
  • борис киприянович-
  • руснак-
  • извънземен живот

Борис Киприянович смята, че в предишния си живот е бил гражданин на Червената планета

Руснак твърди, че е живял на Марс - 1
Снимка: 20th Century Fox

По света има много луди хора, които твърдят различни неща и сами си вярват. 20-годишният руснак, Борис Киприянович вероятно също е от този вид, но той разказва, че е прероден марсианец. Доста медии по света му обърнаха внимание, защото разказва много подробно интересни истории, в които преобладава макар и странно познаване на космоса.

Киприянович, който живее във Волгоград, Русия, е бил дете гений, можел е да чете и пише още на две години. Като пораснал по-голям, на 3-4 години, започнал да разказва истории от предишния си живот на Марс, за които и до днес твърди, че са истински.

Твърди, че е живял на Марс преди много години и е умрял, когато на планетата се е водила ядрена война, пише "Мегавселена". По думите му цялата раса марсианци за загинали в тази война. Според него като марсианец бил висок над 2,10 м. Бил на 35 години, но марсианците са успели да спрат стареенето и всички марсианци спирали да стареят и оставали като 35-годишни, били почти безсмъртни.

Руснакът твърди още, че е бил част от военна организация, че е бил пилот и като такъв е пътувал много, като е идвал и на Земята. Той разказва, че марсианците общували свободно с древните египтяни, а Сфинксът имал някакъв механизъм, „скрит някъде зад ухото, не помня точно“, който му позволявал да се „отваря“ и ако сега успеем да го отворим ще открием тайните на вселената. Казва същото и за пирамидата в Гиза, че има много тайни, които тепърва трябва да открием.

Киприянович твърди, че е прероден на Земята с мисията да спаси човечеството. Казва, че не е единствен, като него има и други преродени извънземни и прави директна препратка към индиго децата.

Разбира се, учените никога не са намирали нещо, тук или на Марс, говорещо за древна цивилизация на Червената планета. Според Киприянович обаче, повърхността на планетата е пометена от ядрени взривове. Това принудило оцелелите марсианци да започнат живот дълбоко под повърхността, като свободно дишали въглероден диоксид.

Прилича на разказ на налудничав човек, но според родителите на Киприянович, той разказвал тези истории още на 3 години, когато много чел за космоса. Отговорът може да се крие и тук и това е по-вероятно, отколкото Марс да е обезлюден от ядрени войни.

Ивайло Красимиров, "Mегавселена"


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Eee

    25 14 Отговор
    Тоя явно е прекалил с алкохола!
  • 2 Ощърбий

    21 7 Отговор
    Вярно е всичко което казва!

    Когато трябваше да се изнасяме дядо остана щото кораба беше претоварен.
    Разтоварихме на земята и се върнахме да спасим още. Тогаз стана голямата експлозия дет отнесе атмосверата на марс у космося.
    Неколко стотин години подир тва радияцията спадна и ази се върнах да търсим на дяда останките та да ги погребем, Не беше останало нищо, Само червен песък.

    Ама за туй ще ви разпраям нявга понатаак.

    Коментиран от #12

  • 3 СссереМ

    28 14 Отговор
    Всичко е вярно,всеки може да отиде на Марс,достатъчно е да е червен да се качи на Бузлуджа и да влезе в чинията.

    Коментиран от #5

  • 4 Граф Монте Христо

    14 10 Отговор
    От руснаците може всичко да се очаква... включително и нов Миг-71 базиран в космоса, за евентуално разнищване на астероид, който приближава Земята... много са напред...:):)!!! нЕ го казвам със сарказъм, почти съм убеден в това, че са близо, до хора, с божи произход....!!!
  • 5 Голяма пичага си

    9 7 Отговор

    До коментар #3 от "СссереМ":

    Ехе) тва не изкефи, макар и да е политизирано)
  • 6 Комуниста

    17 12 Отговор
    Комунизма също ни беше даден като дар от извънземните но ние го прпиляхме единственното бъдеще за света това е комунизма
  • 7 Брат ми

    12 6 Отговор
    Като му спрат одеколона и антифриза и ще се оправят нещата.
  • 8 Мамо аз съм парашутист

    13 3 Отговор
    Каква ли е тази водка която пият в Русия.....

    Коментиран от #13

  • 9 Оня с коня

    11 4 Отговор
    Е как каква, водка „Марсианецът”
  • 10 гост

    8 5 Отговор
    Бояришника не прощава ..
  • 11 некойси

    4 3 Отговор
    Самогонът на никой не прощава :)
  • 12 аз бе аз

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ощърбий":

    беше останал само на дедо дедовия... :)
  • 13 БъХъ

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Мамо аз съм парашутист":

    Марсианская
  • 14 Знам

    6 6 Отговор
    Та те всички руснаци са от Марс, затова и не са наред с главите.
  • 15 Любопитен

    0 0 Отговор
    Пирамиди има и по нашите ширини,а дупката при Казичене е част от всички неща за които говори това момче.