20 Януари, 2018 10:43 23 660 22

Защо мъжете харесват по-възрастни жени?

  • възраст-
  • харесване-
  • привличане-
  • мъже-
  • жени

Много хора мислят, че колкото по-млада е жената, толкова по-привлекателна е за противоположния пол. Смята се, че младите жени изглеждат по-добре и затова мъжете ги харесват повече. Ето защо някои дами се срамуват от тяхната възраст. Истината обаче е, че мъжете предпочитат по-възрастните жени по-често.

По-възрастните жени могат да скрият възрастта си или да имат по-ниско самочувствие, защото не са млади и не изглеждат привлекателни. Оказа се обаче, че такива жени имат някои предимства пред младите момичета, които са привлекателни за много мъже.

Ето списък на причините, поради които мъжете харесват възрастните жени. Това ще ви помогне да разберете защо ви харесват по-младите мъже. Също така ще предоставим на младите дами някои съвети как да бъдат привлекателни за мъжете.

1. По-възрастните жени контролират своите хормони
Всички знаем, че хормоните оказват влияние върху настроението и емоциите ни. Ето защо по-младите приятелки са по-емоционални и могат да предизвикат още кавги. По-възрастните жени контролират хормоните си и не оказват натиск върху мъжете емоционално. Ето защо те са привлекателни. Така че, по-младите жени трябва да се научат да контролират своите емоции и промени в настроението.

2. По-възрастните жени знаят какво правят в леглото
Нека да се изправим пред него, сексът е една от най-важните части на романтичната връзка. По-възрастните жени имат по-голям опит и познават тялото си перфектно, което улеснява мъжете да се радват на нея. Младите жени трябва да опознаят тялото си, за да получат по-голямо удоволствие от секса.

3. По-възрастните жени не са обсебени от формата на тялото си
По-възрастните жени обикновено не се интересуват от това да имат перфектна форма на тялото. Те имат привлекателни и естествени криви, които изглеждат наистина привлекателни. Ето защо мъжете обичат по-възрастните жени. Така че, за да бъдат привлекателни за мъжете, младите жени трябва да се гордеят с тялото си и да спрат да се опитват да отстранят всичките си недостатъци.

4. По-възрастните жени не са склонни да маркират мъж като "приятел"
Младите жени също са обсебени от романтични взаимоотношения. Те искат всичко да бъде сериозно. По-възрастните жени са имали много отношения и може да са уморени от тях. Те не искат отново да преживяват този емоционален стрес. Мъжете обикновено не харесват никакви отговорности, така че затова по-скоро харесват възрастните жени.

5. По-възрастните жени са по-независими
Най-вероятно възрастните жени вече имат собствена кариера и собствен живот. Мъжете смятат, че независимостта е много привлекателна. Тайната е, че по-възрастната жена никога няма да пренебрегне собствения си живот, кариера и потребности на по-младия мъж. Така че по-младите жени трябва да се съсредоточат върху собствения си живот и нужди.

6. По-възрастните жени знаят как да показват авторитет
По-възрастните жени са уверени и независими. Те знаят какво искат и никога няма да позволят на някой да ги контролира. Мъжете смятат, че тези функции са привлекателни. Младите дами трябва да са по-уверени.

7. По-възрастните жени не гледат по-младите си любовници
По-възрастните жени не гледат по-младите си мъже. Някои от тях може да имат деца, други могат да имат служители. Както и да е, по-възрастната жена винаги има много хора, които да се гледат. Ето защо те търсят малко утеха и любов с мъжа си, вместо да правят връзката си пълна с кавги.

8. Собствени пари, кола и къща
Младите жени много рядко имат кола, къща и много пари и очакват мъжете им да им предоставят всички тези неща. По-възрастните жени обикновено са вече богати. Те не изискват всички тези неща от своите хора. По-младите жени трябва да престанат да искат твърде много от своите мъже, да бъдат по-независими и да се съсредоточат върху собствените си нужди и цели.

9. По-възрастните жени имат опит
По-възрастните жени обикновено се преживяват във всички аспекти на живота. Те имат опит в романтичните отношения, кариерата и живота като цяло. Това ги прави интелигентни и интересни хора. Такива жени могат да водят интересен разговор. Младите жени трябва да разширят съзнанието си, да не бъдат наивни и трябва да са готови да предоставят на хората своето мнение. Мъжете винаги ще уважават тази жена.

10. По-възрастните жени са по-малко егоистични в леглото
Може би по-възрастната жена е благодарна за всяка любов и внимание, което младите мъже им дават, или може би защото те имат голям опит в любовта и романтичните отношения. Както и да е, тези жени обикновено са по-малко егоистични в леглото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост с име

    39 22 Отговор
    Откъде преписахте тая глупава статия? Очевидно не говорят за българските мъже и жени.

    Коментиран от #15

  • 2 dynamo

    50 25 Отговор
    Бабината Ви трънкина! Не познавам нито един мъж с възможности и пари, който да търси по - стара жена. Не и в България! Аман от прокламации на тъпотии. Утре ще пишете колко е хубаво мъж с мъж. Или човек с магаре.

    Коментиран от #4

  • 3 Гост

    45 12 Отговор
    Истината е в МИЛФОВЕТЕ!!!
  • 4 шутколизач

    26 7 Отговор

    До коментар #2 от "dynamo":

    Това е вярно което каза. Аз постоянно съм клатил по големи на възраст жени и хем кеф, хем са ми снасяли доста подаръци и привилегии, хем са по любвеобилни. Но трябва да имаш по голям и работлив член, език също.

    Коментиран от #13

  • 5 Kcaniba

    15 14 Отговор
    Особено ако старата коза е високоплатена значи става.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Царвул си да

    18 6 Отговор

    До коментар #6 от "Цар Вул":

    И ти си с намачкана пижама .
    Ще ти се младо..Да му се моли на умрелият ти х**...
    И има млади по-издънени от старите ..Всичко си е до човек...
    И не ти прави чест да говориш за човекът до себе си..
    Крокодилът си ти!
  • 8 777

    11 12 Отговор
    Всички, които са коментирали, ще направят добро на себе си и околните, ако изчезнат от лицето на земята... Понякога човек може да се обърка как е възможно толкова много простотия да се събере на едно място?! Особено тоя - пише с правописни грешки като първолак, ама нарича другите проЗДи.

    Коментиран от #9

  • 9 999

    9 7 Отговор

    До коментар #8 от "777":

    Какво точно се опитваш да кажеш ?!..

    И ти си коментиращ.Сещаш ли се ?!?...!!!
  • 10 Гошо

    15 4 Отговор
    Що се карате бе? Уж сте българи,пък забравяте българската поговорка " За всеки влак си има пътници". В последно време на всякакви нива / и житейски и политически/ се забравя,че главния принцип на демокрацията е: СВОБОДА.Кой какви жени харесва,си е негова работа.Едни харесват дебели,други зрели,трети негърки,четвърти манекенки,и все в тоя дух.Ама и голямото придиряне е вредно,че в последно време раждаемостта ни е слабичка! Повече действие да има,а с какви жени не е толкова важно.
  • 11 Vasik Atanasova

    15 12 Отговор
    ТУКА МИСЛЯ ЧЕ АВТОРА ПИШЕ ЗА СЕБЕ СИ
    ХАХАХА
    КОЙ ХАРЕСВА БАБИ
    ТИГРЕ ТИГРЕ ИМАШ ЛИ ПАРИ ХУБАВИ ЖЕНИ
    ТИГРЕ ТИГРЕ НЯМАШ ЛИ ПАРИ СТАРИ БАБИЧКИ
    ИЗЛЕЗТЕ НА ЕДНА МАГИСТРАЛА И ЩЕ ВИДИТЕ ИСТИНАТА
    МЛАДИТЕ НЕ МОГАТ ДА СИ ВДИГНАТ ГАЩИТЕ
    А СТАРИТЕ СТОЯТ НА СТОЛОВЕ ХАХААХ
    СТАРИТЕ ЖЕНИ СИ ПЛАЩАТ ЗА СЕКСА
    А ПРИ МЛАДИТЕ Е ОБРАТНО
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ДДД

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "шутколизач":

    умря циганката дето ме хвалеше
  • 14 Средно остарял

    5 6 Отговор
    "По-възрастните женио бикновено вече са богати." Тозе цитат говори за качеството на цялата статия. Може би тези по-възрастни, които се занимават с млади лъвчета. Те си плащат за да са харесвани. Други възрастни, които са хубави, просто са лесни, подаряват се...Това е всичко.
    За бедните и грозните не става дума, те са извън темата, направо да го......, но и това не им се полага, няма кой да се жертва.
    При възрастните мъже нещата са като на младини - сто кинта са си сто кинта.
  • 15 Камагра

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "Гост с име":

    Точно така, материала са педофили и обичат дечица между 13 и 18 години, тях не ги привлича авторитет и характер ами детското невинно и безгрижно излъчване
  • 16 гощо

    2 8 Отговор
    Ми не харесваме по възрастни жени! Кой ви излъга,че ги харесваме?!?!?
  • 17 въх

    7 0 Отговор
    Глупости..
    И сега на мода са мъжете с бъдеще и жените с минало.
    Едните ги плюят бедните, другите ги плюят грозните.
  • 18 Антон 1

    3 1 Отговор
    Факти , Фактиии !
    Да сте живи и здрави !
  • 19 Овчар

    4 3 Отговор
    чукам само дърти руспий. Къпат ме, и ме ранат и поят -голям кеф! .
  • 20 Чурулик чурулик

    16 2 Отговор
    По хубаво от жена с 5 10 години по голяма от теб няма
  • 21 Телец

    5 0 Отговор
    Голямата жена е мечта,с нея трябва да си нещо и някой,с голямата жена разбираш,че си мъж,въпрос на избор,а до секса и там по голямата жена е отпред.Магьосница е.Такива като писалите са без образование,пари и без желание.Жените не искат пениси,а отношение,разберете го и не пишете простотии.
  • 22 Естет

    1 0 Отговор
    Истината е, че младите жени (между 22 и 35 години) са изключително меркантилни/комерсиални, имат огромни претенции и избират партньора според портфейла. А един мъж не е длъжен да бъде едновременно такси, хотел и банкомат, да измисля непрекъснато забавления и развлечения на жените, да се прави на шут (за да отговаря на определението "забавен"), да се справя добре в леглото и т.н. Това го няма при връзките със зрелите дами, които са финансово независими и самостоятелни. Така че изборът е пределно ясен.

    М34