20 Януари, 2018 16:11 4 896 5

Жени Калканджиева скочи на силиконките

  • калканджиева-
  • силиконки-
  • отегчение-
  • красота

„Отегчена съм от силикон, изкуствени коси, тежък грим и дузина пластични операции при лицата в модните среди. Време е да се завърнем към натуралната женска хубост. Имам мисия да докажа, че е естествената красота може да бъде актуална“.

Това заяви шефката на модна агенция „Визаж“ Жени Калканджиева по време на лъскаво парти, което спретна в столичен клуб. Повод бе представянето на годишния календар на фирмата, правен умишлено с аналогов фотоапарат. Кадрите нарочно са черно-бели, с ретро излъчване лишени от обработка. Пред обектива на Костадин Кръстев – Коко позират имена като Ирена Милянкова, Мария Митева, Куини Алис Николова, пише hotarena.net.

Мис България 1995 Евгения Калканджиева е на мнение, че идеята „без грим и преструвки“ ще бъде послание към всички в гилдията да спрат с изкуствено докараната визия, която на моменти дори граничи с подмяна на реалната самоличност.

„Никога не съм била противник на пластичните операции. В крайна сметка ако не се харесваш, както природата те е създала – отиваш и се коригираш. Нов последно време нещата излизат от контрол, загуби се мярка. Никаква естетика, никакво въображение. Отправям съвет и към пластичните хирурзи. Моля, бъдете художници. Не правете девойките за посмешище“, казва Жени.

Тя акцентира, че във“ Визаж“ акцентират върху образованието, добрите маниери и обноски в обществото, здравословния начин на живот.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    18 13 Отговор
    Тая па Мис тлъсти балдъри да не дава мнение че всички и знаеме ,,бизнеса" със силиконки!
  • 2 Гръка

    24 9 Отговор
    А на нас ни писна от дърти разпоретини от мутренските времена като теб!
  • 3 ЕДИ КОЙ СИ

    9 4 Отговор
    ОТВРАТ.....
    ТРЪГНАХА МИ КИСЕЛИНИТЕ ОЩЕ КАТО Я ЗЪРНАХ....🤤🤤
  • 4 Браво на нея

    8 0 Отговор
    Браво на нея, така се прави . Един турчин наскоро разправял как я карал да и слагат селикон и джуки във Турция но тя се отказала а лъжат , че са я оперирали в някакви си Медикал плак във Истанбул. МОМИЧЕТА БЪДЕТЕ ЕСТЕСТВЕНИ И НЕ СЕ ВЪРЗВАЙТЕ на Лъжците от Турската Медикал и незнам си каква болници.
  • 5 Николета Ф.

    4 3 Отговор
    Един на име Светлин разправял на една дружка от Пловдив ,че и правили носа , вагината и лицето във Турция и сега се прави на естествено красива като лъже само.