4 277 5

Жени Калканджиева скочи на силиконките

Иво Стойнев

„Отегчена съм от силикон, изкуствени коси, тежък грим и дузина пластични операции при лицата в модните среди. Време е да се завърнем към натуралната женска хубост. Имам мисия да докажа, че е естествената красота може да бъде актуална“.

Това заяви шефката на модна агенция „Визаж“ Жени Калканджиева по време на лъскаво парти, което спретна в столичен клуб. Повод бе представянето на годишния календар на фирмата, правен умишлено с аналогов фотоапарат. Кадрите нарочно са черно-бели, с ретро излъчване лишени от обработка. Пред обектива на Костадин Кръстев – Коко позират имена като Ирена Милянкова, Мария Митева, Куини Алис Николова, пише hotarena.net.

Мис България 1995 Евгения Калканджиева е на мнение, че идеята „без грим и преструвки“ ще бъде послание към всички в гилдията да спрат с изкуствено докараната визия, която на моменти дори граничи с подмяна на реалната самоличност.

„Никога не съм била противник на пластичните операции. В крайна сметка ако не се харесваш, както природата те е създала – отиваш и се коригираш. Нов последно време нещата излизат от контрол, загуби се мярка. Никаква естетика, никакво въображение. Отправям съвет и към пластичните хирурзи. Моля, бъдете художници. Не правете девойките за посмешище“, казва Жени.

Тя акцентира, че във“ Визаж“ акцентират върху образованието, добрите маниери и обноски в обществото, здравословния начин на живот.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бесен Язовец
  Отговор
  1 16:14  20.01.18
  Тая па Мис тлъсти балдъри да не дава мнение че всички и знаеме ,,бизнеса" със силиконки!
 • Гръка
  Отговор
  2 16:24  20.01.18
  А на нас ни писна от дърти разпоретини от мутренските времена като теб!
 • ЕДИ КОЙ СИ
  Отговор
  3 20:39  20.01.18
  ОТВРАТ..... ТРЪГНАХА МИ КИСЕЛИНИТЕ ОЩЕ КАТО Я ЗЪРНАХ....🤤🤤
 • Браво на нея
  Отговор
  4 00:05  21.01.18
  Браво на нея, така се прави . Един турчин наскоро разправял как я карал да и слагат селикон и джуки във Турция но тя се отказала а лъжат , че са я оперирали в някакви си Медикал плак във Истанбул. МОМИЧЕТА БЪДЕТЕ ЕСТЕСТВЕНИ И НЕ СЕ ВЪРЗВАЙТЕ на Лъжците от Турската Медикал и незнам си каква болници.
 • Николета Ф.
  Отговор
  5 00:13  21.01.18
  Един на име Светлин разправял на една дружка от Пловдив ,че и правили носа , вагината и лицето във Турция и сега се прави на естествено красива като лъже само.

Напиши коментар:


Публикувай