2 383 4

Детето на Ким Кардашиян е на сестра й?

Феновете с теория, че Кайли Дженът е майка на бебето

Иво Стойнев

Ким Кардашиян и Кание Уест станаха родители за трети път. Но самоличността на жената, износила детето за звездната двойка, продължава да вълнува почитателите на Ким. Щастливите родители засега само съобщиха за появата на детето на бял свят в мрежата и не разгласяват никакви други подробности около малчугана, дори и неговото име.

Но феновете на семейство Кардашиян не могат да се успокоят и не престават да гадаят, кой е износил момиченцето за светската лъвица.

Потребителите са единодушни, че сурогатната майка е не коя да е, а самата сестра на Ким - Кайли Дженър. По-рано в медиите се появи информация, че момичето е бременно. Но така и никой не успя да спипа момичето с порасналия корем.

Провокативно бе и изявлението на потребител в Туитър, който публикува скрийншот от кореспонденция с познат, който работи в болницата, където е родила загадъчната сурогатна майка. "Ким и Кайли са в болницата в един и същи ден. Съвпадение?", пише KylieEricaMar. "Пишат, че Кайли ще роди тези дни. И Ким скоро трябва да има дете. Всичко е много странно", казва на свой ред TyeTCH.

"Струва ми се, че Кайли тихичко е износила детето и го е дала на Ким. Вероятно сега ще се крие още известно време. Във всеки случай, радвам се за тях, че семейството им стана с един член по-голямо. Поздравявам ги", пише на свой ред 412_steph.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Унуфри
  Отговор
  1 10:24  21.01.18
  Медуза в дантела,абе какво му харесват на това добиче ,та само ни го набутват в очите.
 • Брат ми
  Отговор
  2 10:29  21.01.18
  Сиганска им работа.
 • Гост
  Отговор
  3 12:05  21.01.18
  Пълни роми. И тая с голямия тезгях и оня снежинката.
 • Патето Яки
  Отговор
  4 21:45  22.01.18
  Как кой го е износил, то се знае бащата Кание. Според истамбулската конвенция мъжете ще са нов пол и ще раждат.

Напиши коментар:


Публикувай