Last news in Fakti

22 Януари, 2018 13:23 10 433 8

Сашо Кадиев и жена му отрекоха слуховете, че...

  • сашо кадиев-
  • александър кадиев-
  • катето евро

Младото семейство гостува на сутрешния блок на BTV

Водещият Сашо Кадиев, половинката му Таня и малката им дъщеричка Катя бяха на гости на сутрешния блок по BTV.

"Най-хубавото събуждане, е когато Катето ме прегръща и казва „Тати, обичам те”.", казва актьорът.

През работната седмица най-рано става Таня, която му приготвя закуска и пали колата, за да не е студена. Сашо кара малката Катя на детска градина.

Сашо и Таня не са сключвали брак и засега нямат намерение да го правят. "Имаме дете, какво и но кого да доказваме с един брак", казва Таня и уточнява, че не бременна с второ дете.

Сашо Кадиев твърди, че най-много го зарежда здравословният му егоизъм – да се поглези с нещо, което обича.

В началото на юли месец миналата година се заговори, че двамата очакват второто си бебе. Няколко дни след това обаче водещият категорично отрече слуха.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха сега де

    22 3 Отговор
    Еее, то я наглец се превръща в Катето Евро, ама в мъжки вариянт. на където и да погледне човек - него вижда! И какво толкова е станало- тъпоъгалникът, закарал жената и "чавето", на работното място. А като гледам снимката, надали тази малка сладурана, може да говори! Че и да му казва че го обича- няма лошо , ама ако е истина!

    Коментиран от #2

  • 2 Дикембе Мутомбо

    19 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ха сега де":

    Неее, на фона на майка си, Сашето засега изглежда дори симпатичен с непорочната си тъпота. Не се налага на хората, просто явно го дават в повече по ТВ-то.

    Миналата седмица гледах майка му, как обясняваше, че нямала стаж да се пенсионира и "трябва да се направи нещо, щото си била плащала данъците". Като разбрала, че няма да може да се пенсионира, толкова се втрещила, че чак не намерила сили да прокълне служителката на НОИ. Уникален боклук. Намерете запис от "Часът на Милен Цветков", ако не вярвате.
  • 3 Дядо Стефчо

    12 4 Отговор
    Т'ва недоразумение малкия шиптър,що дразни всички се чудя?
  • 4 ЧЗИ

    7 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: През работната седмица най-рано става Таня, която му приготвя закуска и пали колата, за да не е студена ... ще става я, като няма брак и ако я отритне Катето - край нема да има какво да пали сутрин, живот мечта - съпруга параван
  • 5 АНОНИМЕН

    13 1 Отговор
    АБЕ ....ПОНЯКОГА МИ Е СИМПАТИЧЕН...НО КАТО ЦЯЛО.....ПЪЛЕН ЛИГЛЬО......
  • 6 Саше ?

    3 0 Отговор
    Сашо, пробвахте ли вече на другото място? Второто дете защо не го пробвате оттам

    Коментиран от #7

  • 7 Надето

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Саше ?":

    Горката жена, как ги издържа? Нагли, лигави циркаджии. Не харесвам водещият, но Деси е невероятна. Не издържам този ЛИГЛЬОООО!
  • 8 Писна ми от високомерие

    0 0 Отговор
    Не мога да издържам , когато се говори за тях , или за други актьори , спортисти , журналисти , певачки - курвачки и тем подобни , наричани ,,звезди ". Много на сериозно са се взели тези ,, звезди" без блясък. Кой ги познава , кой е слушал за тях ? Толкова са елементарни , кухи, жалки, със самочувствие да небето. Пълни нарциси!Сякаш няма достойни хора ,които да покажат на народа ! Само такива са в ефир , а разбира се и политиците , които са се угоили като шопари.