1 817 5

Комунистка изпадна в клинична смърт и видя Господ

Събина Андреева

Сю Мей е била типична представителка на съвременното китайско общество - активен член на Комунистическата партия на КНР, искрено вярващ в идеите на марксизма, и неистова атеистка, за която понятието бог било равнозначно на герой от приказките, а всяка религия - глупава пропаганда, пише Езорейтер.

Напоследък обаче Мей страдала от хронична кашлица, а след това често влизала в болница. Сю преминавала поредния си курс на лечение. В един момент, докато ѝ инжектирали антибиотици, тя изгубила съзнание и преживяното тотално променило живота ѝ.

Ето какво разказва една доскорошна атеистка, която не вярвала в Бог и в задгробния живот.

"Не, не изпаднах в безсъзнание, напротив, преминах в някакво друго състояние. Аз, разбира се, не разбирах какво се случва с мен, просто усещах, как летя в един тунел. Чувствах се много добре, леко и свободно. Малко ме беше страх, защото не разбирах дали съм умряла или нещо друго, неразбираемо, се случва с мен. Затова имах силното желание да се върна назад. Бяха ме обкръжили невидими същества, изпълнени с любов и състрадание към мен. Те ме успокояваха, макар и без думи. В един момент тунелът свършил. Оказах се в някакъв удивително ярък свят. Вече не ме беше страх, не изпитвах и болка. В душата ми се разливаше блаженство и вечен покой. В следващия миг ми показаха как е устроен светът, виждах всяка една молекула, всеки атом - имаше безброй светове, при което те съществуваха и в много измерения... С думи това не може да се опише."

Сю Мей обаче си спомнила за малкото си дете, за роднините, за това, че не е направила още много неща в живота си. На нея много ѝ се приискало да се върне. След това тя отново се озовала в болничната стая. Можела да види тялото си и лекарите сякаш отстрани. Например, тя виждала и чувала, че лекар дава указания на своите асистенти, видяла е дори какво се случва зад стената на стаята ѝ. Тя дори е чула как някъде започнал да звъни мобилен телефон. Също така тя веднага разбрала кой и защо звъни.

След това Мей почувствала, че главата ѝ започнала да се върти и тя отново влязла в тялото си. Жената отворила очи и се опитала да седне. Тя обаче повърнала.

След този случай китайската изцяло променила своя мироглед, вече осъзнала, че светът съвсем не е такъв, какъвто ѝ е бил представян досега. Тя престанала да се бои от смъртта, започнала да вярва в Бог.

Всичко това направо обърнало живота ѝ наопаки: след известно време всичките ѝ болки били излекувани като по чудо, а в живота ѝ започнали да се случват удивителни промени, при това за добро. Сю сега живее с голяма благодарност заради видяното в духовния свят.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ха-ха-ха
  Отговор
  1 10:58  23.01.18
  Комунистите винаги се сещат за Бог, когато са в беда!
 • Ttt
  Отговор
  2 11:40  23.01.18
  Каква е полуката? - Не вярвайте в комунизма!!!
 • Хихихи
  Отговор
  3 19:33  23.01.18
  Всяка вечер като дръпна една ганджа и аз говоря с Бог, добре че още не е взел да ми отговаря. Засега само котката разговаря с мен.
 • Маг
  Отговор
  4 00:34  24.01.18
  Добра антикомунистическа статия!Браво!Но е лъжлива!Никъде в разказа и не се споменава,да е виждала Бог!Човек,когато изпадне в кома,мозъкът му започва да халюцинира!Това е!
 • БОКО
  Отговор
  5 15:21  25.01.18
  Няма как комунист да види Господ,по скоро е видяла сатаната! Господ може да го вижда само Бойко!

Напиши коментар:


Публикувай