3 621 6

Райна мисли да емигрира в Швейцария?!

Родната фолк певица дори е инвестирала в тази мечта и не е за вярване какво си е купила там

Райна мисли да емигрира в Швейцария?!
Снимка: Facebook
Милена Трачева

Фолкпевицата Райна, наричана още пилето на поп-фолк музиката, се е замислила да напусне България и да заживее в някоя по-уредена западна страна, като Швейцария.

Кариерата на изпълнителката от известно време е в застой и това е една от причините, които я притискат да вземе крайното решение, пише вестник "ШОУ".

В допълнение към това се появява и едно странно запознанство от преди около година. Не става дума за мъж, а за възрастна дама, с която македонското девойче се сприятелило.

Райна ходила на гости на новата си възрастна дружка в Швейцария и се влюбила в страната. Оттогава не спира да мечтае да си стегне куфарите и да заживее спокойно там.

В началото на миналата година Райна прекара два месеца в Куба, където интензивно изучаваше испански език. На курса се запознала с доста по-възрастна жена, дошла за същото от Швейцария.

Всички я смятали за откачена, тъй като разказвала истории, които на останалите им се сторили налудничави. На по-късен етап Райна я посетила в родната ѝ страна и разбрала, че всичко, което възрастната дама разказвала, е самата истина.

Въпросната жена се занимавала с проектиране на екокъщи и е била доста богата. Пилето на поп фолка дори се решило да си купи място, на което да си построи своя мечтан дом.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Klav
  Отговор
  1 18:05  24.01.18
  Що си мисля, че може и да само приказки. До колкото знам в Швейцария за да си купиш имот трябва да имаш поданство. Ама е хубавица пък.
 • ФЕН
  Отговор
  2 18:51  24.01.18
  Неееееееееее, как ще живея сега.
 • 3 19:21  24.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 112
  Отговор
  4 20:04  24.01.18
  Изобщо не ни интересува, да изчезва... Моля журналистите да не ни занимават с такива глупави теми.
 • ЖивеявШвейцария
  Отговор
  5 15:49  25.01.18
  Извинете, може ли да пишете актуални новини с това което наистина се случва тук? Изобщо не ме интересува кой щял да се мести тук. Плюс това трябва да имал милиони за да си купиш имот тук ;) дори швейцарците си взимат на изплащане.
 • Лектор
  Отговор
  6 09:34  26.01.18
  Там проституцията беше ли узаконена? Да не я мислим.

Напиши коментар:


Публикувай