Last news in Fakti

27 Януари, 2018 00:30 12 147 9

Най-верните мъже в зодиака

  • най-верните-
  • мъже-
  • изневяра-
  • секс-
  • класация

Оценка на верността на всяка от зодиите по десетобалната система

Най-верните мъже в зодиака - 1
Снимка: Shutterstock

Нито психолозите, нито философите, нито сексолозите са стигнали до единно заключение какво търси мъжът в една връзка. Отговор се опитват да дадат също и астролозите. Те предлагат своя класация, която показва кои са най-верните мъже в зодиака, пише Tialoto.bg. Все пак винаги има и изключения.

Скорпион – 3 от 10

Може да звучи изненадващо, но силният пол от този знак проявява двойственост. Те имат душа и тяло, като всички останали. Но при мъжете на този знак сблъсъкът достига своя връх. С душата той се е привързал към вас, а тялото иска нещо ново и изневярата чука на вратата. Скорпионът се смята за най-ненадеждния знак за една връзка, но има изключения. А те са истинско злато.

Стрелец – 3 от 10

Точките дават пълна яснота – Стрелецът се нуждае от цел. "Животът е игра!“, гласи техният девиз и той е валиден за всички сфери на живота. Ярки, интересни и забавни – представителите на този знак бързат да опитат всичко не поради неморалността, а защото не могат да направят друго. Освен това Стрелците търсят единствения, но не могат да го намерят.

Рак – 5 от 10

Мнозина виждат в мъжа Рак вълшебство, но егоизмът му бързо лъсва. За него е важен само неговият комфорт и удоволствие. Опитайте се да го хванете за нещо и той ще ви спретне скандал, искрено незнаещ за какво сте недоволни. Все пак той е най-добрият във всичко. Въпреки това, сред Раците има щастливи изключения, като най-верните са минали границата от 35 години.

Близнаци – 6 от 10

Мъжът Скорпион се раздава в отношенията, но трябва да е сигурен, че на самия него му е удобно. Стабилността при Близнаците обаче много бързо може да се превърне в скука. Те се нуждаят от нови цели, дори и само за секс, а не от жена по принцип. Близнаците непрекъснато търсят промяна. Трябва да се работи в тази насока, ако искате отличен съпруг.

Водолей – 6 от 10

Искате ли връзка с Водолей? Вземете инициативата. Искате да ви бъде верен? Първо, запазвайте определена дистанция, за да му бъде интересно. Той няма да контролира живота ви, но ще иска и вие да не го правите. И когато ви се струва, че другите получават повече от него от вас, погледнете – има ли красиви жени сред тях? Тук формулата е ясна – не го обвързвайте и той ще се завърже.

Овен – 7 от 10

Коварен съблазнител, Овенът ще ви предложи фантастични изживявания. Отстрани ще изглежда като голямата любов, той ще бъде отдаден, но пък и често му минават помисли да избяга надалеч. И ще се опита. Успеете ли да го укротите, вдигайте купон – вие имате почти съвършен съпруг. Почти – защото някой ден бившата му природа отново може да заговори и всичко зависи от вашите решения.

Везни – 8 от 10

Везните обичат игрите в живота. Изненади, флиртове, неочаквани пътувания и срещи, промяна на работата и външния вид – всичко това е характерно за тях. Това, което те не обичат са изненадите в една връзка. Ако му се възхищавате – ваш е завинаги. Но трябва да сте искрени, защото Везните разпознават лъжата като никой друг. Те оценяват стабилността, а предателството за тях е изход от комфортната им зона. Затова се изисква да им осигурите тази зона и всичко ще бъде супер.

Дева – 8 от 10

Това е един изключително практичен знак. Мъжът Дева ще анализира всичко свързано с вас, ще извлече заключения, а след време ще вземе решение. Този човек ще ви обича истински, но интелектът и въпросите ще бъдат водещи в любовните отношения. Важното е да не се променяте според неговите виждания. Все пак той ви е харесал такава, каквато сте. Мъжът Дева не е машина, а човек.

Лъв – 8 от 10

Лъвовете обичат вещите и конкретиката. Те са надеждни, но не са много толерантни, ако чувстват, че жената до тях ги превъзхожда. Във всякакъв смисъл – от статута в обществото до нивото на доходите. Ако го няма този дисбаланс, всичко е наред и можете да сте сигурни, че Лъвовете няма да ви разочароват. И ще ви бъдат верни.

Риби – 8 от 10

Това са чувствени и чувствителни мъже. Може да прозвучи старомодно, но ако ви харесат, са способни да ви направят серенада под прозореца или да намерите огромен букет на входната си врата. Всичко ще бъде като във филм. Трябва да имате предвид, че приоритетите им се променят в течение на връзката и романтиката отстъпва първото място на секса. Но с вас. Рибите се нуждаят от една жена, но тази, която ще завърти главата му.

Козирог – 9 от 10

Консервативен – това е той, мъжът Козирог. Той работи усилено в полза на семейството, знае как да борави с пари и правилно да се разпорежда с тях. Можете ли да бъдете същите, поне отчасти? Ако да – ще откриете тихо, уютно семейно щастие без удари и прелюбодейство. За него изневярата не стои на дневен ред и никога не би платил цената за нарушаване на изградения комфорт.

Телец – 9 от 10

Сдържан външно, Телецът наистина е много емоционален. И много, много упорит. Той ще положи всички усилия, за да ви спечели. И няма да спре да ви създава впечатлението, че сте попаднали на точния мъж. Телецът е готов да направи всичко за любимата си в брака, а семейството за него е свещена институция. Те се женят съзнателно и не променят решенията си. Излишно е да се каже, че по отношение на лоялността, този знак е най-сигурният избор за верен мъж. Но има и изключения, нали?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион29

    8 4 Отговор
    Е така като се изкаже някой за скорпиона мн.мразим , и това са обикновенно някои хора които са си изпатили от Скорпион! И като се има предвид че съм с асцендент Стрелец и злата ако вярва на зодии съм оттекъл
  • 2 Vasik Atanasova

    11 8 Отговор
    няма зодии
    това е една измишлотина
  • 3 Коко

    3 2 Отговор
    Защо е "от 10" след като започва от 3 и свършва на 9? Спокойно и много по-ясно би било Скорпион 1 от 6 и Телец 6 от 6 (и Лъв разбира се, 5 от 6)...
  • 4 БайТози

    17 5 Отговор
    Вени верни сме сичките,докат видим един гол баджак.
  • 5 БАЙ МИЛЕ

    16 1 Отговор
    ВСИЧКО Е ДО ЧОВЕКА....БИЛ ТОЙ МЪЖ ИЛИ ЖЕНА....
  • 6 Къртев

    18 2 Отговор
    В днешно време верни няма, еле па жени.
  • 7 jpower

    14 0 Отговор
    Аз сам теле и все ми се е..е
  • 8 теле скоп

    7 1 Отговор
    Телците не са верни, но са наистина НАЙ-ДИСКРЕТНИ! Не се хвалят дори и да са пияни, като другите, защото ако почнат ще ни излязат бая оцапани ризите. Освен това телците не са нагли да се бутат сами, а чакат да им подадеш ясен сигнал. Това поведение успокоява жената, че не се намира в опасност и контролира нещата. Не виждам кой знае каква зависимост между зодията и Либидото, но определено присъства в ПОВЕДЕНИЕТО. Телеца ако не го буташ, няма и да си поиска, защото си има достатъчно места които вече са го "бутнали" и си го ползват. Едни приятелки ми ги споделиха тея неща, аз нищо не знам )))
  • 9 незнайко

    7 1 Отговор
    Всичко написано е лъжа и измама ! Съзнанието се оформя от бита и социалното общуване !!! Не напразно се казва, че първите 7 години са най важни за индивида !!!