6 296 6

Драма разтърси живота на Веско Маринов

В дъното на всичко е любовницата му Веска

Милена Трачева

Естрадният изпълнител Веселин Маринов се е разделил с любовницата си - Веселина Пеева. От седмица двамата вече нямат романтични отношения и Веска се върнала с подвита опашка в Добрич, разкриват близки до певеца, цитирани от в. "Телеграф".

Вместо да страда, Маринов се чувствал облекчен от случилото се и веднага заминал с приятели за Велинград, където буквално отпразнувал раздялата с Пеева.

Той не броил чашките с уиски и под влиянието на солидно количество алкохол, певецът започнал да пуска ръце на кръшните танцьорки в заведението. До къде обаче е стигнала задявката, очевидците на случката мълчат.

Пред приятели Маринов коментирал, че не издържал на постоянните нападки от страна на родата си към любовницата му.

Вестникът припомня, че по Коледа певецът запозна Веска с роднините си. Те обаче не одобриха блондинката, тъй като според тях е нехайна майка и не била изгодна партия за Маринов.

Пеева търсила финансова изгода, а Маринов не обичал да дава пари по жени, което се оказало последното камъче, което преобърнало каруцата на тяхната кратка любов.

Освен с нов статус, Веско се похвали и с нова прическа. Той за първи път от години променя визията си и се подстрига като младок. Фенове обаче коментират, че тази прическа е нелепа за годините на изпълнителят на „Горчиво вино“.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Шишарко Топурдаков
  Отговор
  1 16:17  25.01.18
  А аз се чудя защо от сабаалем ма наболяват топурдаците!
 • ЕДИ КОЙ СИ
  Отговор
  2 16:27  25.01.18
  ДРЕМЕ МУ НА БАТЕ ВИ ВЕСКО,ЧЕ СИ ГО МЕСТИ......
 • Патриот
  Отговор
  3 20:50  26.01.18
  Да взима едно същество, представител на третият пол с инициали Цв. Цв. и сложи край на проблемите със жените.
 • Оли
  Отговор
  4 22:01  26.01.18
  Ауууу страшна трагедия .Да направим фрйсбук страница и да му намерим нещо за дънене .....
 • Алкохорика Иван Гочев
  Отговор
  5 10:47  27.01.18
  Тази откачалка Гочев до кога ще ни занимава със семейните си идилии?Порка като разпран,пори ку_валяците и сега му е виновен Веско Маринов,че му взел жената .Факт,че алкохола не го щади......
 • незнайко
  Отговор
  6 11:59  27.01.18
  ( Публикувано във факти.бг: Фенове обаче коментират, че тази прическа е нелепа за годините на изпълнителят на „Горчиво вино“. ) Той целия е вече фалшив и нелеп ! Живота му вече е "изпята" песен . На тези години да го камандват родителите му е голям смях !!!

Напиши коментар:


Публикувай