26 Януари, 2018 12:19 6 155 10

Изпяха "Шушана" вече и на английски (ВИДЕО)

  • шушана-
  • английски-
  • поп фолк-
  • фолк-
  • наско ментата

победителката от първия сезон на "България търси талант" Богдана Петрова изпя "Шушана" на английски

Без съмнение "Шушана" на Наско Ментата се превърна в музикален феномен през последните месеци в България. Появи се обаче и нейния английски кавър, който е на път да преобърне мнението на публиката за песента. Победителката от първия сезон на "България търси талант" Богдана Петрова преведе и изпя парчето на английски и му придаде съвсем друг привкус. Наско Ментата наскоро разкри, че не очаквал подобен успех на кавъра и дори го заснел на шега с група приятели на маса.

"С този кавър исках да направя "Шушана" наистина красива песен и мисля, че успях", коментира за "България Днес" незрящото момиче от Пловдив.

За Богдана всяка песен има свой собствен чар, та дори и да е с чалга ритъм. "Мои колеги и приятели не одобряваха тази песен и тя наистина не е особено приятна, но всъщност крие определена магия и исках да я покажа", каза Богдана.

Момичето успява да създаде романтична версия на хита, който се радва на завиден успех в социалните мрежи с няколко хиляди гледания за броени дни, а изпълнителката получава десетки позитивни отзиви и поздравления.

Боги изгря на звездния небосклон преди повече от 7 години в телевизионния формат, търсещ талантливи българи, и го печели. Музикалният път на Богдана обаче не се развива според обещанията след края на шоуто.

"Всичко беше нормално, започнах работа в музикалната фирма на Саня Армутлиева, но с течение на времето просто не можахме да се нагодим", коментира певицата отношенията си с продуцентката. "Тя не искаше артист като мен, което беше и основният фактор да напусна продуцентската й компания и да се реализирам сама", разкрива Петрова и допълва: "Не сме се разделяли със скандали и проблеми. Всеки пое по своя път, но съм усещала нейната власт, когато съм опитвала да реализирам проекти".

Това обаче не спира Богдана да продължава да се занимава с музика. Въпреки трудностите тя има собствена платформа в социалните мрежи, чрез които изкуството ѝ достига до публиката.

"Музикален педагог съм, така че успявам да се издържам от музика", категорична е изпълнителката.
А за успешния си хит Наско Ментата наскоро разкри, че не очаквал подобен успех и дори го заснел на шега с група приятели на маса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оптик

    6 10 Отговор
    Да беше си почистила очилата поне от тия мазньочи ..
  • 2 Вуте

    8 8 Отговор
    Тая офсъ съсипа песента!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 коне

    0 5 Отговор
    Оригинала
    https://www.youtube.com/watch?v=NZUJ42Ocx5U
  • 5 ААА

    3 4 Отговор
    Кърлеж ли и се е забил под брадата?
  • 6 Доктор ДЖАГЕРС

    3 2 Отговор
    тия ЗНАЯТ ЛИ ЧЕ ТАА ПЕСЕН СЕ ПЕЕ от 1956 г. и на АНГЛИЙСКИ И РОК ВАРИАТ . НО ПА ПЕСЕН КОЙ Е ТОЗИ наско мънтата,.......
  • 7 999

    2 6 Отговор
    Браво!!!
  • 8 моторист

    6 1 Отговор
    простотията няма граници
  • 9 Глупости

    1 0 Отговор
    Много преди нея е направено това https://m.youtube.com/watch?v=IO0uHLVVzH0
  • 10 Пижо

    5 0 Отговор
    Песента е еврейска и е записана за първи път през 1955 г. Какъв Наско кяква Мента ?