1 326 0

Списание сложи допълнителни крайници на Рийз Уидърспуун и Опра Уимфри (СНИМКИ)

Oт корицата бе махнат актьорът Джеймс Франко заради отправените срещу него обвинения в сексуални посегателства

Списание сложи допълнителни крайници на Рийз Уидърспуун и Опра Уимфри (СНИМКИ)
Снимки: Vanity Fair
Милена Трачева

Един от най-чакани броеве на известното списание Vanity Fair е този, който излиза преди връчването на наградите Оскар. Той е посветен на холивудските звезди и по традиция фотосесията се прави от Ани Лейбовиц, като в нея участват едни от най-актуалните и успели актьори и актриси.

Тазгодишния брой обаче, се открои с един доста комичен гаф, забелязан от потребителите на социалните мрежи.

За корицата на новия брой бе избрана снимка с редица холивудски знаменитости, като някои от тях, за изненада на феновете, се оказаха с по три ръце и три крака.

Сред звездите като Опра Уинфри, Рийз Уидърспун, Никол Кидман, Джесика Частейн, Том Ханкс, Робърт де Ниро, Гал Гадот, Харисън Форд, Клеър Фой и други, трябваше да присъства и Джеймс Франко, но впоследствие е бил дигитално изтрит от кадъра, заради секс скандала, който се завъртя и около неговата личност след наградите "Златен глобус".

Не е ясно дали това е причината за двете груби грешки след явната графична обработка на изображението, но може да става въпрос и за недоглеждане от страна на екипа на списанието.

Актрисата Рийз Уидърспуун и телевизионната водеща Опра Уинфри се сдобиха с допълнителни крайници. Уидърспуун получи трети крак, а Уинфри — трета ръка.

Изданието се извини в Twitter за "грешката", допусната про Уимфри и обеща, че ще я коригира онлайн. Що се отнася за актрисата от "Големите малки лъжи", списанието твърди, че третият й крак всъщност е част от роклята й.

Рийз Уидърспуун и Опра Уинфри се пошегуваха с объркването в Twitter.

Актрисата написа: "Надявам се все още да ме приемате за това коя съм аз всъщност", на което водещата отговори: "Приемам третия ти крак. Както знам, че ти приемаш третата ми ръка".

САЩ


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай