29 Януари, 2018 11:42 6 603 8

Гери Дончева направи шокиращи разкрития за Стивън Сегал

  • стивън сегал-
  • гери дончева-
  • гергана дончева

Красавицата разказва как актьорът се е възползвал от нея

Гери Дончева определено е личност, която се отличава сред българския хайлайф. Талантливата водеща е разностранно развита личност, която освен, че е страшно красива, владее и завидна сума способности. Гери говори английски, немски и руски. Завършила е балетната школа в родния си град Плевен, шампионка е по плуване на УНСС, където е специализирала “икономика”, притежава удостоверение от МВР за боравене с огнестрелно оръжие, както и сертификат за специализиран пилот на известна марка автомобили. Освен това се изявява като актриса, рапира, пише детски книги и стихове и управлява хотел в Слънчев бряг. Вече се чудим какво не може да прави това момиче!

В интервю пред "Труд" Гери споделя за някои от най-личните аспекти на живота си, както и за работата си със световно известни звезди. Дончева разказа за горчивия опит от работата със Стивен Сегал. Ето какво разказа тя:

– Гери, ти се занимаваш с много различни дейности. Какви нови предизвикателства си си поставила за 2018-та година?

– Моята най-голяма задача през 2018-та е да правя още по-колоритни и интересни материали за предаването ми “Карамел” като за тази цел вече ще има кадри и репортажи от чужбина. Сега заминавам за Тайланд, Виетнам и Сингапур, където ще снимаме начина на живот там, който е много интересен. За Тайланд знаем, че е брутална секс дестинация, но там има и много други любопитни неща, като муай тай бойците например. Отивам за няколко седмици, като ще съчетая почивката със снимки за предаването. Наскоро станах лице и на един бижутериен гигант, билбордовете на който вече са в цяла София. Предстои ми и участие в “Черешката на тортата”, а през март ще бъда водеща на церемонията “Златна игла” на проф. Любомир Стойков. Сега подготвям премиерата на новата ми детска книжка – “Приказни истории – вентилатор”

– Покрай ангажиментите ти, като модел ти се налага често да пътуваш до Америка. Какво от живота, или от отношенията между хората там би искала да видиш и в страната ни?

-О, Америка е друго измерение и е трудно да се сравни с живота тук, но си има както позитивни страни, така и негативи. Това, което много ми харесва там, а го няма у нас, е, че хората много си помагат, винаги са усмихнати и те питат – “Как си”, а тук всеки е забил нос в земята, гледа своите си проблеми и не обръща внимание на околните. Прави ми впечатление също, че тротоарите там са толкова добре направени и дори хора с увреждания могат сами да отидат на разходка, без да имат нужда от придружител. А у нас си има други позитивни неща, като например хубавата природа и храна, както и това, че всичко ни е много наблизо. В Америка ти отнема близо 5 дена с автомобил, за да отидеш от Ню Йорк до Лос Анджелис, а тук до морето си за 3-4 часа. Храната там наистина е ужасна, дори в скъпите ресторанти не е такава, каквато у нас е навсякъде. Зеленчуците им са пластмасови, а бургерите са с фалшиво месо, бъкано с хормони. Как една коледна пуйка там e колкото българско прасе – слагат й инжекции и става гигантска! Аз напоследък спрях да ям месо, но у нас има европейски конвенции и нещата се регулират повече.

– С Мика Стоичкова сте близки приятелки. Говорили ли сте си, защо тя като че ли се разочарова от България и сега щастлива ли е?

– Според мен Мика е много щастлива в момента, нейното дете Миа я прави пълноценна дама – тя си мечтаеше за този момент. С нея и бебето й се видяхме това лято в Свети Влас. Не е разочарована от България, а по-скоро от българите, с които е общувала тук и е срещала, може би и от отношенията на хората един към друг, а не от страната ни като цяло. На нея не й харесва и това как се отнася държавата към народа си.

– Имаш сериозен приятел. Не мислиш ли вече за семейство и деца?

– О, аз винаги съм мислела за семейство и деца, просто това е Божа работа, коя жена не мисли за тези неща?

– Въпреки, че си една от най-сексапилните и привлекателни българки, ти отказваш да позираш гола – защо и би ли го направила срещу по-голяма сума?

– Досега са ми предлагали различни суми за “Плейбой”, “Максим”, както и за други еротични списания не само у нас, но и в Гърция и Америка, обаче това не е моето. Не бих се чувствала добре да се покажа гола, все пак аз пиша книги за деца и ако мога да се изразя така – искам по-скоро да блестя с интелекта си, отколкото с голотата си!

– Какво мислиш за това, че вече много момичета си слагат силикон в устните и бюста още като ученички и това се подкрепя от родителите им?

– Не подкрепям по никакъв начин момичетата да си слагат силикон за бала, това е мислене в стил балканско парвеню. Не смятам, че е уместно да си слагат силиконови гърди и устни преди да са завършили училище. Вярвам, че ако човек не харесва нещо в себе си, първо трябва да пребори психически проблема, защото промяната във физиката, не значи че и характера ще се промени. Ако даденият човек е неуспешен, характера му ще си остане същия и след корекцията. За мен една жена трябва да навърши 25 години и чак тогава да реши дали да си слага силикон, или не. Особено, ако момичето не е раждало - по-добре първо да роди и после да си оправи бюста.

– Ти си водеща на популярното тв-шоу “Карамел”. Кой от гостите ти те е изненадал най-много и ти е споделил неща, които не си очаквала?

– Всичките ми гости са много колоритни и при мен са споделяли неща, които при друг не са, сигурно ги предразполагам. Едно от най-шокиращите признания направи Екстра Нина, която каза нещо нечувано, че като е пяла на рождения ден на Жоро Илиев и самата сцена е била цялата с купища пари и те са заставали буквално върху тях и така са пеели.

– Кое е най-интересното предложение, което си получавала в ефир?

– Когато Тодор Батков-младши ми предложи да отидем заедно в Танзания – това беше доста изненадващо и дори смешно за мен, защото трябва да си подготвен да можеш да устоиш на думата си, а той според мен хвърляше думи в пространството за пред камерата. Забавлявах се искрено.

– Слуховете често те свързват със Слави Трифонов. Вие и двамата сте от Плевен, какво не знаят хората за него и би ли искала той да ти гостува в твоето предаване?

– Хората не знаят това, че той е един много добър човек и дори не подозират колко е добър, въпреки че в работата си е безкрайно дисциплиниран. Би било страхотно Слави да ми е гост. Екипът ни винаги следи кой е актуален в момента, за да го поканим, но не се ограничаваме само с това. Наскоро ни гостуваха две талантливи момичета – куклена актриса и виртуозна певица, които са наградени от фондацията на Деси Тенекеджиева – “Стоян Камбарев”. Те дойдоха и направо скриха шапката на много хора, славещи се с гласови и актьорски данни. Иначе най-много ми се иска да ми гостуват Васил Найденов, Галена, Преслава и Гери-Никол.

– Имаш издадени вече няколко песни, в които рапираш, а имала ли си предложения да запишеш нещо в стил попфолк?

– О, имала съм предложения да стана попфолкпевица, но това е нещо, което въобще не ме влече, не че не харесвам фолкпевиците – много красиви жени са, но не е моята музика. Иначе бих се включила във всякакъв музикален проект, не само в рап, стига да ми хареса бийта и енергията на човека. Много ми харесват например 100 кила, както и Алекс Пи.

– Кое е събитието, или темата, които те вълнуват най-силно в момента?

– Вълнува ме накъде ще поеме България, вълнува ме и докъде ще стигне проекта на Слави с неговата политическа организация.

– Ти се познаваш и си работила със Стивън Сегал, който наскоро бе обвинен от няколко жени в сексуален тормоз. Спрямо теб той имаше ли такива апетити?

– Имаше сексуални намеци от негова страна, той се пробва почти с всяка една жена. Красива жена съм и съм свикнала на такива атаки, защото всички мъже се пробват, но като усетя такова нещо стопирам работата. Аз съм много разочарована от това, че Стивън Сегал не се отнесе коректно към мен, защото повече от месец работих в неговия екип, а той не си плати, което е безобразие, при положение, че се бяхме разбрали за точна сума. Аз отговарях на негови имейли, включително и за договори, а за тази отговорна работа, той не ми плати и една стотинка.

– Не си ли потърси правата?

-Нямаше как, защото договорите останаха при него, тъй като не желаеше да ми даде моето копие и така няма как да докажа, че съм била наета в неговия екип. Всъщност може би има начин, защото едно момче, което аз лично наех в екипа, е свидетел на всичко това.

– Смяташ ли, че има истина в това, за което го обвиняват в Холивуд?

– Много е вероятно, защото съм ставала свидетел на това как се отнася с други момичета. С мен не му се получи и започна да се закача с други. На неговите години има избор – да остарява, като стар чифт обувки, или като аристократична катедрала, но явно е избрал първия модел. Знам, че той също така си е плащал за любов, докато беше в България.

– На теб случвало ли ти се е да ти отправят такива предложения и има ли политици, сред твоите ухажори?

– Да, и политици са ме ухажвали, както и бизнесмени. Предлагали са ми какво ли не – шопинг в Милано, почивка в Дубай, на Малдивите, в Куба, къде ли не! Предлагали са ми също така да ми купят кола – айде ще ти купя кола, за да излезеш с мен на вечеря в друг град - обидно е!

– Кой е най-забавният или абсурден слух, който си чувала за себе си?

– Най-абсурдният слух е, че съм си удължавала краката, странно е как изобщо е възможно човек да си удължи краката, сигурно е болезнено нещо и който е повярвал на това е жестоко заблуден. Бюстът ми също е естествен, а бяха писали, че съм си сложила силикон, което беше забавно, защото аз от 14-годишна имам толкова голям бюст. Бяха писали също, че съм си слагала скули и че съм си оперирала носа, което е безумно. Също така бяха намекнали, че с Ася Капчикова имаме нещо повече от приятелство. (Смее се.)

– Случвало ли ти се е да те атакуват жени и според теб дамите или мъжете са по-настъпателни и упорити в ухажването?

– Да, жени също ме свалят и дори ми е по-приятно, защото не са толкова вулгарни в изказа си, въпреки че понякога са доста директни. Скоро бях на шоуто на Елза Парини в един клуб и при мен дойде една мадама, с която се заприказвахме и тя ме попита – сама ли си, може ли да те гушна, да се снимаме? После пак – дай пак да те гушна. Тези неща ми сигнализират, че сигурно дамата е от третия пол. Нямам нищо против да ме прегърне, но нищо повече.

– Сашо Диков е програмен шеф в телевизията, в която работиш. Какви забележки и какви комплименти получаваш от него?

– Веднъж ме нахока за едни материали в “Карамел” – за Мизия, като каза, че изглеждам ужасно, защото бях с едно голямо бижу върху бюста и ми каза да го махна. Смятам, че забележките му са винаги градивни и с цел моето професионално израстване. Друг път ме е хвалил, казвал ми е например – точно така трябва да изглеждаш, ти си еталон за водеща на светско предаване!

– Най-ценният съвет или урок, който си получавала?

– Че никой не е застрахован от нищо в този живот и винаги да бъдеш нащрек и да цениш хората, които са до теб. Моят баща си отиде на 46 години, а майка ми остана вдовица едва на 42 и това е най-големият житейски урок – да оценяваш хората, докато ги има до теб. Мисля си, че съм целуната от Господ и имам късмет, но също така работя много да уплътнявам този късмет и винаги съм на правилното място в правилното време, а може би и баща ми помага за това отгоре. Аз съм такъв характер като него, той беше по арт личност, но също така инженер, бизнесмен и спортист. Играл е футбол в “Динамо”- Киев както и при юношите на ЦСКА.

– Написа две детски книжки с благотворителна цел. Каква е твоята кауза?

– Скоро се надявам да излезе и новата ми детска книжка. Не спирам да се занимавам и с благотворителност, помагам на децата от дом “Българка” в Стара Загора – това е важно за мен. Подкрепям и други благотворителни каузи съвместно с “Ротари клуб”- Плевен и “Лайънс клуб”-Витоша.

– Сбъдват ли се молитвите ти и коя е най-необикновената случка, която си имала?

– Да, повечето ми молитви се сбъдват и съм щастлива, че всичко в моят живот е необикновено и се запознавам с необикновени хора! Сънищата ми също са много интересни, сънувала съм например НЛО, или различни паранормални неща и съм чувствала невидима подкрепа.

- Любимата ти мисъл, или цитат?

– Най-хубавото тепърва предстои.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радо

    18 1 Отговор
    Ако мадам Дончева беше гросмайстор по шах, то мъжете щяха да се натискат да играят шах със нея, но явно тя не го умее шаха.
  • 2 Сега ми се е паднало

    8 1 Отговор
    Гошке, правя парфюм от твойте праЖки и конкурирам РАЙД! Егати самочувствието вадиш - я кажи как ти пусна език Елвис, коги се намаца с онеа гъби!
  • 3 КРАСОТАТА САМО МОЖЕ ДА СПАСИ

    1 0 Отговор
    СВЕТА И ДА ГО ОБЛАГОРОДИ.
  • 4 Аз Варна

    11 4 Отговор
    Ей,ама тая наистина си вярва,че е красива жена.Взела се е много на сериозно.Той Стивън Сегал умрял за тая изсушена мушмула,че си нямал друга работа.По скоро тя не се е домогнала до него,сега за това пищи като ущипана.Лисицата като не стигала7354 гроздето,викала - кисело.
  • 5 Клиторчето

    3 2 Отговор
    Браво за мацката,великолепна ваджайна-българска от Плевен!
    Варна,що гроздето така киселее?!

    Коментиран от #6

  • 6 Аз Варна

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Клиторчето":

    Защото Стивън Сегал не й го е подсладил.Тя милата на това се е надявала.
  • 7 Кака Гинка

    2 0 Отговор
    Значи,освен,че е красива (въпрос на вкус) "владее и завидна сума способности". Ако това е новият български,явно изобщо не го владея...
  • 8 ЪРП

    3 1 Отговор
    БРАВО, ШАПКА И СВАЛЯМ НА ГЕРИ ДОНЧЕВА! ЕТО ТОВА Е ПРИМЕР ЗА ЕДНА ДОСТА УМНА, ДОСТА ИНТЕЛИГЕНТНА, КРАСИВА, КУЛТУРНА И ЗАПЛЕНЯВАЩА ЖЕНА!!!......ДА Е ЖИВА И ЗДРАВИ А И ГОСПОД ДА Я ПАЗИ!!!