29 Януари, 2018 13:45 2 797 8

Всеки втори иска развод

  • развод-
  • ключарски услуги

През 2018 г. ще има бум на ключарските услуги

Всеки втори иска развод - 1

През 2018 г. се очаква бум на разводите, предричат експертите по любовните проблеми. Всеки втори иска да се раздели с дългогодишната си половинка и да започне живота си наново. Разделите започват с подялба на имуществото и изнасянето на единия от двамата от общото жилище, а това от своя страна – до смяна на вратата и изваждане на нови ключове. Създалата се ситуация ще отвори доста работа на фирмите за ключарски услуги, защото подмяната на патрона на бравата излиза доста по-евтино от закупуването на нова външна врата.

„Предпочитам да дам 20 лева за нов патрон, отколкото 500 лв. за врата“, споделя жена, която току-що се е разделила с мъжа си. Тя е категорична, че иска да се чувства в безопасност у дома, а единственият начин за това е като подмени ключовете на апартамента си.

Въпреки това експертите по сигурност предупреждават хората много да внимават при избора на специалист, който да извърши монтажа на новия патрон. В интернет има много фалшиви обяви, които целят единствено измама. В такъв емоционален момент като раздялата, човек обикновено взима бързи и необмислени решения. А това е много грешно и може да доведе до лош край. Не бързайте с избора на ключар. Постарайте се да се доверите на проверена фирма, която Ви е препоръчана от приятел, например. Задължителното условие е тя да бъде лицензирана.

Преди да се обадите на избрания от Вас ключар, проверете добре информацията в сайта му. Доказалите се фирми на пазара, имат хубав сайт. Там обикновено можете да прочетете и коментарите на хората, които са ползвали услугите им. Съмнително е, когато има само хубави коментари. Препоръчително е да има поне един или два отрицателни. Няма как да има само доволни клиенти нали? Освен това, трябва да проверите какъв район от адреси покрива конкретната ключарска фирма. Ако приема поръчки за България и чужбина, това е ярко доказателство за това, че фирмата е истинска и професионалист в бранша. Препоръчително е да прилага богат асортимент от услуги като изработка на брави и ключове, аварийна помощ и да работи денонощно (7 дни в седмицата по 24 часа). Ключарската фирма трябва да работи с екип от професионалисти с дългогодишен професионален опит. Когато правите заявка за адрес, попитайте за имената на човека, когото Ви пращат. Поискайте дори и негова снимка. Позвънявайки на домофона или на вратата, ключарят трябва да се представи. Той не трябва да влиза в дома Ви. Неговата работа е в пространството около входната врата, а не в хола или банята Ви. Има измамници, които искат да огледат дома Ви, а не да Ви помогнат. За да се предпазите от кражби и евентуални измами, трябва много да внимавате при избора на ключар. Не взимайте бързи решения под влиянието на афекта, а проверете добре преди да решите към кого ще се обърнете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ключар

    17 5 Отговор
    Това е резултат от навлизането на новите "ценности". Индивидуализмът и егоцентризмът са поставени на първо място и хората не са склонни да правят компромиси, нещо което не би могло да бъде избегнато при един съвместен живот. Но пък колко сме прогресивни, леле-мале !!

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Axaaxa

    13 2 Отговор
    Това е някаква шега
  • 4 Хомофоб

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ключар":

    Напълно си прав... за съжаление.
  • 5 Радо

    9 0 Отговор
    ...И накрая обикновено става: " Мойто и твойто бият нашто" - което е много умно, няма що!!!
  • 6 Истината

    10 0 Отговор
    Ле ле каква реклама..при кой точно ключар да идем😂😂😂😂😂
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 БАДЖАНАКУ

    4 0 Отговор
    За кво се развеждате точно по средата на зимата ?