30 Януари, 2018 10:20 6 244 0

Как да се възползвате от супер кървавото синьо лунно затъмнение на 31 януари

  • супер-
  • кървава-
  • луна-
  • лунно-
  • затъмнение-
  • пълнолуние-
  • синьо

Какво е Супер Луна, Синя Луна и Кървава Луна

Как да се възползвате от супер кървавото синьо лунно затъмнение на 31 януари - 1
Снимка: Shutterstock

На 31 януари ще станем свидетели на едно наистина любопитно явление в нощното небе. Тогава ще се съчетаят цели три позиции на Луната: Лунно затъмнение, синя Луна и кървава Луна. Любопитното е, че подобно съвпадение е наблюдавано за последно преди цели 152 години или през 1866 г.

Известно е, че Луната е от особено значение за женското здраве, тя влияе на биологични цикли на жената, на емоциите, сънищата и електромагнитните полета на тялото й, пише woman.bg. Именно затова е добре да познаваме нейните фази. Пълнолунието всъщност е времето, което Луната ни дава всеки месец, за да се разделим с ненужни емоции, спомени и дори хора. То може да ни помогне да извадим от подсъзнанието си личната си история, страховете и болките си.

Супер Луна: Определението „Супер“ се използва за Луната, когато тя е най-близо до Земята. По време на това Лунно затъмнение тя ще бъде именно такава и ще изглежда по-голяма от обикновено в нощното небе. Според НАСА този път естественият спътник на Земята ще бъде с 14% по-ярък от обикновено.

Синя Луна: Това определение всъщност няма нищо общо с оттенъка на Луната. Синята Луна отбелязва второто Пълнолуние в един и същи месец. Това явление се случва изключително рядко, заради което Пълнолунието на 31 януари ще бъде особено силно. Любопитното за 2018 г. е, че през нея ще станем свидетели на две сини Луни.

Кървава Луна: Синята Супер Луна ще премине през сянката на Земята, което ще доведе до Лунно затъмнение. Докато Луната е в сянката на Земята, тя ще придобие червеникав оттенък, от който идва и названието „кървава Луна“.

Какви са съветите на астролозите в този период?

Както всичко в природата и затъмненията винаги са свързани в цикли, именно поради този факт супер кървавото синьо лунно затъмнение, което ни очаква, е свързано с тези от февруари и август 2017 г. Това означава, че уроците или темите, които са ви занимавали по онова време, сега ще приключат или ще получите тяхното разрешение. Затова отделете няколко минути и си припомнете какво ви е вълнувало, особено около слънчевото затъмнение на 21 август 2017 г.

За да получите най-доброто разрешение, се замислете какви са били проблемите ви на емоционално и духовно ниво, не само на повърхностно. 2017 г. беше много трансформираща година за доста хора и вероятно месеците от август 2017 г. досега са ви позволили да придвижите живота си в нова посока.

Супер Луната, която ни предстои, не само ще ни даде разрешение на минали събития и проблеми, но и ще отвори вратите на нова енергия, която ще работи за нас до следващата серия от затъмнения, през юли и август 2018 г.

Затъмненията често носят повратни точки в живота ни и буквално „осветяват“ сферите, на които имаме нужда да обърнем повече внимание. Луната от своя страна отговаря за нашите емоции и за начина, по който се чувстваме сигурни. По време на затъмнение чувството ни за сигурност и комфорт се разклаща, което пък от своя страна ни дава възможността наистина да погледнем надълбоко в себе си и да открием своите страхове, надежди и мечти.

Този път Пълнолунието ще бъде в огнения знак на Лъва, а това ще ни принуди да вземем живота си в ръце и да встъпим в ролята на крале и кралици на собствената си джунгла. Енергията на Пълнолунието ще ни подтикне да изясним позициите си, да се справим с миналото и да простим. Ако позволите енергията на това Пълнолуние да повлияе на живота ви и успеете да приемете промените, които то носи без съпротива, ще можете да се насладите на новата посока, която то ще очертае пред вас. Поради струпването на няколко силни позиции на Луната, е възможно да усещате ефекта от това затъмнение в продължение на няколко седмици. Затова бъдете търпеливи и спокойни, а ако нещата се нажежат, не забравяйте, че проблемите са се появили само, за да можете да направите положителни промени в живота си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА