Last news in Fakti

30 Януари, 2018 10:50 77 362 11

Кошмар за Мариана Векилска след 13 години брак със Симеон Колев

  • мариана векилска-
  • симеон колев-
  • брак

Връзката между двамата се разпаднала с гръм и трясък след фатални 13 години

Близки до водещата Мариана Векилска и нейния съпруг Симеон Колев разказват, че бракът между двамата куца от близо една година, пише в. "Уикенд".

Въпреки че обсъждат развод, двамата останали да живеят под един покрив в просторната 2-етажна къща на Симеон в столицата.

Според колеги на журналистиката, раздялата им се дължала на изчерпване на отношенията между двойката. Мариана и Симеон се разделили без грозни сцени и скандали и решили всеки да продължи напред.

Все още не е ясно дали двойката планира официален развод. Че бракът им куца стана ясно и на първия учебен ден в Италианския лицей, където 12-годишният им син Момчил е ученик. Всяка година Мариана и Симеон заедно изпращаха сина си, но на последния 15 септември Векилска била сама.

Водещата загатнала за промените в личния си живот. През последните месеци Мариана пътува и се рахожда из различни места в България само в компанията на приятелки. Симеон пък изтри личния си профил във "Фейсбук" и се отдаде на постове в сайт, където се изявява като автор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2399

    95 9 Отговор
    Ко ме интересуват пък тези
  • 2 444

    80 31 Отговор
    То и за нас е кошмар малко че гледаме тъз Векилска която няма какво да покаже но пък се показва, мен щеше да ме е срам, безизразна нещастна физиономия - то и аз съм нещастен ама не го правя по телевизията
  • 3 Сико

    60 40 Отговор
    Това са обикновени боклууци с едно нещастно дете!

    Коментиран от #9

  • 4 Serj

    57 25 Отговор
    Тая с годините се превърна от Векилска на Годзилска.
  • 5 Трой

    32 39 Отговор
    Векилска си е добре и то много добре като за жена. Бих живял с нея харесва ми . Тя е една много страхотна жена.

    Коментиран от #6

  • 6 Марони

    72 7 Отговор

    До коментар #5 от "Трой":

    Да харесваш някой,е едно.Да живееш с него е съвсем друго нещо!
  • 7 Дако Зелкята

    19 12 Отговор
    Да а а а , не плакне катерицата ... Мъка , мъка !
  • 8 Хейх

    32 9 Отговор
    Хаха най-ми хареса коментара на 444 ли беше - кво се врът с тея нещастни физиономии пред камерите то и аз казва съм нещастен ама не се натискам на камерата
  • 9 Гост 3

    14 7 Отговор

    До коментар #3 от "Сико":

    Колко грозно изказване.
  • 10 Иванова

    29 11 Отговор
    ,,Широко скроен" човек, като Симеон Колев не издържа на глезотиите, превземките, изискванията за аристократичен живот на Маряна! Колкото повече й угажда(л),толкова поивече й били претенциите! С.К , сподели, че МВ искала да купи и вкара в дома им целия свят! Казва, че са затрупани от излишни вещи, а тя продължавала да купува! Светът не й стигал за разходки! Да отиде на Марс и да не се връша, й предложи еди от коментиращите!
  • 11 FUCK OFF

    27 8 Отговор
    ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ....
    МНОГО СЕ СМЯХ....
    ВДИГНАХТЕ МИ НАСТРОЕНИЕТО...
    БЛАГОДАРЯ....