2 815 3

Тита: В реалния живот съм стеснителната Хриси

Тита сподели колко различно е поведението ѝ на сцената и извън нея

Събина Андреева

"Тита е един образ, който показвам само на сцена. В реалния живот съм Хриси и съм много стеснителна", разказа Тита пред Nova.

"Този образ не е роля, част е от мен, но се пробужда само когато съм на сцена. Емоцията ме кара да бъда дръзка”, допълни певицата.

“Подготвям два нови музикални проекта. Единият може би ще го пуснем през лятото. Едната песен е романтична балада. Мисля, че ще е хубаво хората, които ме слушат и наблюдават да видят една по-друга страна от мен”, разкри Тита, чиято кариера като певица започна от X Factor.

“Вярвам в положителното мислене и енергията, която излъчвам.Смятам, че нашите мисли определят това, което ни се случва и затова гледам те да бъдат целенасочени. Определено обаче се изисква много работа и лишения, за които малко хора знаят”, разказа Тита за своята формула на успеха.

“Усещам образа си в уеб сериала “Следвай ме” много близък до моя, тъй като героинята ми Бела е едно момиче от провинцията, което идва в големия град. На мен това ми се случи, когато записвах песента “Вуду кукла” и ми беше много трудно да свикна с цялата обстановка, с големите разстояния и многото хора, тъй като в малкия град всички се познават и всичко е на разстояние от три минути”, разказа Тита пред Мирослава Иванова в “Събуди се” за участието си в хитовата онлайн поредица от продуцентите на “7Talents”.

“Следвай ме“ е уеб сериалът с най-успешен дебютен сезон в България. Той разказва история за силни момичета влогърки, драматичното ежедневие на тийнейджърите и как те се оправят със своите проблеми, любовта, приятелствата и всички предизвикателства, които животът ти представя на 16-годишна възраст. В сериала с главна роля участва и Тита.

“Следвай ме“ е сериал, който за първи път надниква в живота на влогърите, Инстаграм звездите, пише novini.bg. В сериала се разкрива ролята на социалните мрежи в живота на тийнейджърите, как последователите създават и променят живота и отношенията им.

До момента “Следвай ме“ има реализирани два сезона, които до момента са генерирали над 15 милиона гледания на всички платформи за видео споделяне.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Дикембе Мутомбо
  Отговор
  1 16:07  30.01.18
  Викаш, имаш стеснителен дисплей и още по-тесен панел...
 • Фен!
  Отговор
  2 17:11  30.01.18
  Най добрата! Чакаме още!
 • 3 18:55  30.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай