31 Януари, 2018 10:42 3 766 0

Чалгата превзема "Като две капки вода"

  • маги халваджиян-
  • като две капки вода-
  • зуека-
  • димитър рачков-
  • шоу

Продуцентът Маги Халваджиян вкарва поп фолк звезди в най-успешното си шоу

Един от най-гледните формати се завръща на екран от 26 февруари - "Като две капки вода". Зрителите вече започнаха да спекулират кои звезди ще имитират родни и световни изпълнители.

Появи се списък, в който присъстват две от сигурните имена във формата, пише "Шоу". Това са чалга величията Константин и Софи Маринова. Изглежда с всеки следващ сезон продуцентът Маги Халваджиян ще се обръща все повече към чалга звездите. След като в трети сезон Азис беше един от участниците, след него Преслава и Десислава, сега е решил да стреля право в десетката и да покани две от топ имената в жанра.

Маги се познава добре със Софи, защото е снимал едни от първите клипове в кариерата ѝ . Макар да не е фен на фолка, той е решен на всичко за най-добрия рейтинг и това е единствената причина да ги покани. Убеден е, че ще докарат още повече зрителите и по този начин шоуто няма да има абсолютно никаква конкуренция.

Все още не е ясно дали ще се имитират чалга звезди. До този момент в „Капките“ са изпълнявани единствено рок песента „Лъжа е“ на Преслава, английската сензация „Is this love” на Фики, „Бурята в сърцето ми“ на Софи и Устата и култовата „Къде си, батко“ на Милко Калайджиев. За петте сезона нито веднъж не беше имитирана една от големите ни звезди – Азис, който беше имитиран в турския и румънския формат.

Носят се упорити слухове, че и Гери-Никол ще бъде сред участниците. От нея обаче няма официална информация по въпроса. Говори се, че миналата година дори подписала договор, но се оказала в последния момент, заради други ангажименти. Тогава Халваджиян бил бесен и не могъл място да си намери от яд, че тийнсензацията му е вързала тенекия.

Емблемите на шоуто – водещите Васил Василев – Зуека и Димитър Рачков, отново ще провокират жури и участници с поредица от изненади и неочаквани моменти. В продължение на 13 лайфа звездите ще се състезават с образите от Бутона на късмета, а в края на всяко предаване победителят ще има възможност да дари своята награда за избрана от него кауза.

Победители до сега са били Рафи Бохосян, Невена Бозукова, Ненчо Балабанов, Калин Врачански и Михаела Маринова, а сред участниците се нареждат Филип Аврамов, Албена Михова, Мария Игнатова, Орлин Павлов, Поли Генова, Башар Рахал и много др.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА