5 894 5

Казахстанската Ванга с мрачна прогноза за 2018 г.

Събина Андреева

Ясновидката Вера Лион, която е известна като "Казахстанската Ванга", оповести предсказанията си за Русия, САЩ, Китай, ЕС, НАТО, Украйна, както и за цялата планета като цяло през 2018 г.

Според нея, Русия ще подобри отношенията със САЩ и Доналд Тръмп, както и с Китай. Но между Съединените щати и Русия ще има малка свада. Освен това, НАТО и Европейският съюз ще започнат да губят своите партньори.

През 2017 г. продължаваше покачването на нивото на световния океан, ледовете по полюсите ще продължат да се топят, така че можем да очакваме още по-големи катаклизми и бедствия от миналата година.

Първите примери за това са ураганът "Фредерике" в Европа, наводнението в Париж, серията силни земетресения и изригвания на вулкани още през януари.

Започналата година, също както и 2017, ще бъде окървавена - ще станем свидетели на огромен брой човешки жертви в местни конфликти и терористични актове, а някои страни дори ще изчезнат от лицето на Земята, предрича ясновидката.

Ще има и много въздушни катастрофи. Освен това ще се появи нова международна коалиция, която ще включва Русия. От Джулиан Асандж ще бъдат свалени всички обвинения. Икономическата криза ще се смекчи. САЩ и Европа ще разрушат приятелските си отношения.

През 2018 г. президентът Владимир Путин, след като спечели изборите, ще се ожени за напълно непознат млада жена, твърди Вера Лион, цитирана от politonline.ru. Тя повтаря и предната си мрачна прогноза, че през 2017-18 г. ще умре бащата на перестройката Михаил Горбачов.

Освен предреченото до тук, Вера смята, че Донецката и Луганската народните републики ще победят, така както и Сирия. Тя обаче не уточнява какви точно ще бъдат тези победи. Ясновидката прогнозира и обединение на КНДР с Южна Корея. Прогнозата ѝ за Украйна не е оптимистична - ще има кървави бунтове и отделяне на нови региони, а Тръмп ще охладнее към Киев и няма да му даде пари.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ръб (гост)
  Отговор
  1 14:27  31.01.18
  ...и един унгарец ще го заболи зъб.
 • Гост (гост)
  Отговор
  2 14:31  31.01.18
  Мечтите на Путин синтезирания в няколко реда: Европа и Америка скарани, победа на сепаратистите в Украйна и тн бълнувания. Едва ли е много трудно да се предскаже че Путин за енти път ще спечели изборите.
 • Dinko (гост)
  Отговор
  3 14:36  31.01.18
  Иначе тези неща като гледам новините и аз ги предвиждам. Жената не ми изглежда да е надарена с някакви сръхестествени способности.
 • Stefan (гост)
  Отговор
  4 15:44  31.01.18
  Това всеки човек занимаващ се с геополитика и малко да разбира от военно дело, може да го каже.
 • 666 (гост)
  Отговор
  5 18:27  01.02.18
  и днеска заработихте копейките

Напиши коментар:


Публикувай