5 989 4

Диана от ”Скъпи наследници” показа мъжа до нея

Актрисата призна, че от много време има сериозна връзка

Венелина Маринова

Младата звезда София Бобчева, която всяка делнична вечер се явява в хитовата поредица „Скъпи наследници“, бе разконспириана от водещия Сашо Кадиев.

Макар и притеснителна в личния си живот, хубавата актриса не успя да се измъкне от въпросите на колегата ѝ от НАТФИЗ и призна, че от много време тя си има сериозно гадже, пише dir.bg.

Любимият на симпатичната клюкарка от „Скъпи наследници“ е арменец, който работи в областта на авиацията и по-конкретно отговаря за мерките за сигурност.Интересното е, че баща ѝ също работи в авиацията и самата София споделя, че явно при нея важи с пълна сила твърдението, че момичетата избират мъже, които да приличат на бащите им.

Оказа се, че за разлика от героините си, които обикновено са нахакани момичета, в живота София е доста стеснителна. Тя дори получава панически атаки в моментите, в които трябва да излезе на сцената в театъра и да играе.

„Получавала съм паник атака на самата сцена. Мисля си как ще ми стане лошо, как да изляза оттам, ако се наложи. Радвам се, че не се случва често“, споделя София.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 12:20  01.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Някой си
  Отговор
  2 14:21  01.02.18

  До коментар #1 от "яжмиху":

  Много ли е добра?Сигурно прави дълбоко а :)
 • Хасан
  Отговор
  3 14:31  01.02.18

  До коментар #1 от "яжмиху":

  Насън ли???хаха
 • 4 20:55  01.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай