22 920 5

Какво се случва между Рачков и Мария Игнатова

В какви отношения са двамата водещи сега?

Събина Андреева

Интересна ситуация от последните дни породи редица въпроси относно отношенията на вече разпаднала се двойка Димитър Рачков и Мария Игнатова.

Игнатова не се появи на парти, организирано от близката ѝ приятелка Кремена Халваджиян. Тя отпразнува рожден ден в заведението, на което е собственик. На партито присъстваха всичките приятели и близки на стилистката, както и служители на фирмата на съпруга ѝ Маги Халваджиян.

Традиционно на тези тържества Мария винаги е сред присъстващите, защото е сред най-близките на дизайнерката, пише „Галерия“.

Отсъствието на Игнатова бе сред най-коментираните теми, макар никой да не се съмняваше, че тя се е извинила за това на приятелката си. Изненадващо обаче сред купонясващите бе Димитър Рачков, който не е чест гост на подобни прояви.

Мария Игнатова се появи с Енчо Керязов на 50-ия рожден ден на Маги Халваджиян в същото заведение. Тогава пък Рачков отсъстваше.Още по темата

 • Рачков спрял кранчето на Мария

  Рачков спрял кранчето на Мария

  Актьорът Димитър Рачков е решил да накаже Мария Игнатова, за това, че го заряза заради друг мъж. Съвсем умишлено той поставил ултиматум на ...
  9.02.2018
  7 704
  20

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Мунчо (гост)
  Отговор
  1 14:56  01.02.18
  Айде сега в другия крачол!
 • СЕДНИМИ НАКУРА (гост)
  Отговор
  2 15:16  01.02.18
  АБЕЕЕЕ ДА ВИ ОБЕЛЯ ДВА КАРТОНА ЯйЦААА ААААА КВО НИ ДРЕМЕ ЗА ТИЯ
 • Роман дизел (гост)
  Отговор
  3 21:18  01.02.18
  Я пък се появявам гол у банята ама никой не отразява новината.
 • Fortune (гост)
  Отговор
  4 01:45  02.02.18
  Ау много "интересна ситуация"! Голяма новина! Настръхнах от нълнение! И най-важното - вече съм съвсем наясно "какво се случва между Димитър Рачков и Мария Игнатова" - нищо не се случва!
 • 5 07:11  12.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай