4 841 3

Владо Пенев свалил 21 килограма (СНИМКА)

Специализирана фирма приготвяла храната му, за да отслабне

Събина Андреева

Бившият Министър на културата Владо Пенев олекна с цели 21 килограма. На помощ му се е притекъл Руслан Мъйнов, който го посъветвал да следва диетата "Зоната", а резултатите скоро били на лице. Благодарение на диетата комисар Попов от „Под прикритие” днес изглежда супер, пише "Телеграф". Владо Пенев отдавна искал да отслабне, докато най-накрая му се отдало да намери начин да се освободи от излишното тегло. Той успял да се освободи от кошмарните 120 килограма и да стигне до желаните 99. Със същия режим се втали и неговата колежка и бивша изгора Мартина Вачкова.

Тя също като Руслан му помага, като го убеждава, че досегашните му методи за гладуване и модерни диети не са начин да се поддържа във форма. Актьорът признава, че е изпитал на гърба си всички популярни диети и се мъчил като грешен дявол във фитнеса, но без траен резултат. Сега обаче е решил да промени нещата.

„Минавайки край огледалото видях за какво става въпрос. Станал бях над 120 килограма, а не съм висок 2 метра. Всеки килограм отгоре ми е в повече, а този път бях качил над 40 кила", казва Пенев.

След като взел важното решение, се обърнал към специализирана фирма, която приготвя храна по „Зоната” за своите клиенти.

„С моя начин на живот и работа, ми отнема доста време сам да мисля и приготвям храна по „Зоната”. Да ползвам готова услуга ми е по-удобно”, казва Пенев. „Имам дрехи, които не можех и да си помисля да облека. Сега ми стават перфектно. Самочувствието ми е на ниво, доволен съм от постиженията си. Живея с убеждението, че всичко в живота ми зависи от мен”, допълва актьорът. Той обаче признава също, че невинаги е в „Зоната” и си позволява някои изкушения през уикендите.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гоу©т
  Отговор
  1 12:16  02.02.18
  Аз пък качих няколко по празниците ама какво го грее това човек.
 • гост
  Отговор
  2 12:47  02.02.18
  Нали е младоженец, иначе Марта Вачкова ще го изгони.
 • Теодора Спасова
  Отговор
  3 11:30  07.02.18
  Моля, Ви кажете ми коя специализирана фирма е използвал Владо Пенев за изготвяне на меню по Зоната? Ако е проблем, във връзка с рекламирането, пишете ми на e-mail: tnspasova@gmail.com! Благодаря Ви!

Напиши коментар:


Публикувай