3 Февруари, 2018 14:05 8 942 10

Шеф Петров се натресе на Манчев

  • шеф петров-
  • манчев-
  • шишков-
  • събитие-
  • представяне

Брадърът не бил поканен на събитието, организирано от Манчев

Преди няколко седмици шеф Иван Манчев събра близки и приятели на изискан коктейл по случай представяне на новата си книга „Кошмари и мечти“. На партито обаче се появил и неговият колега шеф Борис Петров, който нашумя покрай изявата си в последния сезон на „ВИП брадър“. Кулинарят обаче, не бил поканен на събитието

Преди началото на събитието репортер на „ШОУ“ дочу разговор между Таньо Шишков, който е дясната ръка на Манчев, и Деси Цонева. Двамата обсъждаха шеф Петров, за когото Деси попита дали е канен. Реакцията на Шишков бе показателна. Уви, малко по-късно на вратата се изтърси и самият Петров. Той поздрави колегата си кулинар и дори даде 30 лева за книгата му.

Явно Петров не асимилира колко е недолюбван от своите колеги. Или пък се опитва да изчисти имиджа си и да стопи ледовете с известните готвачи.?! Факт е обаче, че е аутсайдер в кулинарните среди. Има твърдения, че това се дължи и на изискания му ресторант, който е посещаван от заможни политици и бизнесмени, което дразни особено много конкурентите му.

Отношението на Манчев към Петров е съвсем логично. Устатият готвач многократно е плюл по него и предаването „Кошмари в кухнята“, което води Манчев.

„Манчев няма капацитета на Гордън Рамзи, няма философията му. За Манчев беше много важно да се показва по телевизията. Той не е готвач. Той е мениджър. Неговата цел беше да мине на всички нива“, коментира шеф Петров в интервю за „ШОУ“ преди време. А негативните му коментари не са единствено към Манчев.

Той не се разбира с нито един от корифеите на черпака. На ВИП коктейла на Иван Манчев забелязахме неговите колеги Таньо Шишков, Ути Бъчваров, Виктор Ангелов, тв водещата Галя Щърбева, Деси Цонева, Славена Вътова, Ники Кънчев и др. След като никой не удостои шеф Петров с повече от две приказки, той бързо се изниза и напусна събитието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    4 21 Отговор
    ЗАВИЖДАТ МУ!

    Коментиран от #2

  • 2 ???

    24 2 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    За какво да му завиждат !!? Този толуп освен съжаление друго не може да предизвика !
  • 3 Той.

    6 3 Отговор
    Тия всичките само си мислят че могат нещо!!! С М А Х Н А Т И "Г У Р М Е Т А"!!!
  • 4 Един друг

    2 1 Отговор
    Досега в историята, крахът на всяка цивилизация, освен с всичк останало, се е характеризирал и с внезапен силен интерес към персонажа на готвамите - от Римската, та до Османската. Дойде ли краят, освен разните съмнителни "светски герои" на преден план рязко изпъкват готвачите - явно е някакъв дълбок човешки инстинкт, свързан с храната.

    Коментиран от #6

  • 5 СофияНОИ

    6 0 Отговор
    Кайена е фейслифт 2008 г. - към февруари 2018 г. 4.8 л. 8 цл. Гтс 405 коня е с цена 28 000 лв. с ддс за ляв волан фабрично и с каско платено до лятото и 21 цола зимни гуми с джанти в цената! Имам ясен спомен че измисления шеф ПетроФФФ се пъчеше в брадъра какво супер скъпо луксозно возило имал.
  • 6 Ману

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Един друг":

    Интересите ги създават изкуствено.Вадят на преден план като герой престъпници,порнография,чревоугодничество и т.н. и се получава упадък след ,който следва разгрома на "цивилизацията".Той по себе си е неизбежен за такъв вид инволираща "цивилизация" за това когато наближи усилват низшите страсти сред хората превръщайки ги в празни двубои роби на собствените си зависимости.Така те "умират" не готови и след определен срок на пребиваване в тънкия свят се връщат в плътния за отработване и еволюция ,но не на по горно станало ,а пак в подобни "цивилизации" защото такива желания и страсти ги изпълват от вътре,а каквото е вътре такова и от вън,и така докато се отработи и наситят ,и започнат да се пробуждат за Истината и Еволюцията.По някога отнема стотици и хиляди инкарнации,а всъщност ако се движи човек в правилната посока може да се постигне за месеци,но зависи кое е по силно желанието да еволюираш или нисшите страсти.

    Коментиран от #7

  • 7 Ману

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ману":

    Желаещите да Еволюират,а не да инволираща считам за целесъобразно да се запознаят с текстовете на
    Маха Чобах
    В подножието на Висшата мъдрост
    Избрани теми за Духа
    Има я в pdf формат,а в книжен се намира по трудно,но не и невъзможно,защото няма невъзможни неща там където има желание и Вяра.

    Коментиран от #8

  • 8 Ману

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ману":

    МАХА ЧОХАН
    Извинявам се за грешките в по горните текстове,но с тази малка клавиатура и този автоматичен правописен речник,който ще изключа е така по някога ;)
  • 9 Гелмор

    0 0 Отговор
    Джендър ШеВ ПетроФФ!
  • 10 Бг простотия

    0 0 Отговор
    То от тоя дебелия и вързано куче ще избяга,камоли да го поканят някъде другаде освен на прасе