5 772 7

Любовницата на Стоян Алексиев имала труден живот

Актрисата губи татко си, който бил полицай, когато била съвсем малка

Иво Стойнев

66-годишният артист Стоян Алексиев е в развод с дългогодишната си спътница в живота Надежда заради 23-годишната си любовница Ивана, твърди "Уикенд". Чепатата рускиня не издържала на публичния резил, на който я подложи екранният д-р Иван Генадиев от сериала "Откраднат живот", и решила окончателно да сложи край на брака им.

Хлътналият като ученик ветеран от Народния театър дори бил готов да се раздели с имуществото си и да остане гол като пушка след развода, но да е с младата си любовница. Тя пък побързала да се похвали пред състудентите си в НАТФИЗ, че сериозно е разклатила брака на Алексиев.

Извънбрачната афера на Ивана и три пъти по-възрастният й любовник не била тайна нито за жена му Надя, нито за студентите и преподавателите в Театралната академия. Оказа се, че животът а младата Ивана Бобойчева никак не бил е лесен. Актрисата загубила татко си, който бил полицай, когато била съвсем малка.

В лицето на грижовния Алексиев тя виждала отсъстващия от живота й баща-закрилник, затова колегите й преподавателите й в НАТФИЗ гледали благосклонно на скандалната й връзка. Още повече, че заради Алексиев тя скъсала с предишното си гадже - симпатичен младеж на нейните години.

"Повечето хора смятат, че Ивана го използва, за да направи кариера. Нищо подобно - момичето наистина е влюбено и не може да си представи живота без Стоян Алексиев. Възрастовата разлика помежду им наистина е гол[ма - близо 40 години, но има своята обосновка. Ивана е сираче, никога не е имала баща и силна мъжка фигура в живота си. Когато снимките излязоха тя наистина бе съсипана и много страдаше от хорските шушукания и цинични подмятания. Всеки има право на любов, Така че намирам неистовия медиен интерес към връзката им за повече от уродлив. Оставете хората да се обичат и не цапайте отношенията им с клюки", апелира една от най-близките приятелки на Ивана.

Тя гарантира, че младото момиче било доста почтено и морално - не си падало по паралии, а освен като актриса, работело и усърдно и като продавачка на марка известни парфюми в малко магазинче, за да си помага за следването.

Преди 3 години палавият Алексиев, който е и дядо на внуци, започнал страстната си афера с Ивана. Според запознати любовта между студентката и три пъти по-възрастният от нея артист припламнала за първи път по време на лекции в Театралната академия. Напористата хубавица разкрила симпатиите си към него, а извънбрачната им връзка бързо станала факт.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Хасан
  Отговор
  1 17:25  03.02.18
  Ако това го направи тракториста от село ,го обвиняват в разврат,грях....но ако го направи някой интелектуалец веднага се мисли за Набоков и Лолита...
 • Ужас
  Отговор
  2 17:38  03.02.18
  Ужас...повръщам
 • 3 18:02  03.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Радо
  Отговор
  4 18:05  03.02.18
  Дай Боже всекиму на тая преклонна възраст да опервази по едно такова 23 годишно кьорпе!!!!!!
 • 100 годишна
  Отговор
  5 16:49  04.02.18
  Сигурно и Макрон е останал малък без майка та се е влюбил в тази бабишкера. Хахаха1

  Коментиран от #6

 • 6 14:05  06.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Тодор
  Отговор
  7 16:21  12.02.18
  Живи и здрави ...

Напиши коментар:


Публикувай