Last news in Fakti

4 Февруари, 2018 13:53 3 078 4

Дженифър Анистън май пак ще се развежда

  • анистън-
  • теру-
  • развод-
  • джоли-
  • пит

Актрисата готова да бие шута на съпруга си Джъстин Теру

Дженифър Анистън и Джъстин Теру са заедно вече 7 години, а от август 2015 г. са женени. И през годините са се появявали много слухове, че са пред раздяла. Според източници, двойката преминава през нова криза, както се дава за пример и церемонията по връчването на наградите „Златен глобус“, която се проведе през януари.

Анистън отиде там сама, без съпруга си, като през цялото време избягваше да се среща с Анджелина Джоли. Жената, която ѝ отне Брад Пит преди години.

„Джен изглеждаше изтощена и нервна без Джъстин. Когато имаше нужда от него – той се изпари. Той знаеше, че Джоли ще бъде там и като цяло избра най-лошия момент да не подкрепи съпругата си“, казва източникът пред Life & Style.

Фактът, че Брад Пит вече е свободен и дори е запознал Джен с децата си, допълнително налива масло и разпалва слуховете. Необяснимото поведение на Джъстин Теру е доказателство, че звездният брак е загубил баланс. Факт е, че двамата са твърде заети в различни градове на Щатите и бракът им оцелява от разстояние. Засега.

Актрисата обаче едва ли ще понесе развод с Джъстин. Първо, тя го обича, и второ, ще бъде голямо унижение за нея. „Раздялата ѝ с Брад Пит силно я засегна и тя ще направи всичко възможно да спаси семейството си“, казва още източникът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малкия Мук

    10 6 Отговор
    Таз пък не съ намандръса..............
  • 2 бау

    8 6 Отговор
    Аз ще се оженя за нея за 1 - 2 нощи пък ако ми хареса може и за малко повече, докато ми омръзне.
  • 3 Радо

    4 6 Отговор
    Винаги ми е била елементарна и скучна жена...виж кака Анджелина е съвсем друг клас жена!!!
  • 4 бай дай насам

    6 2 Отговор
    Взимам я