2 603 4

Дженифър Анистън май пак ще се развежда

Актрисата готова да бие шута на съпруга си Джъстин Теру

Иво Стойнев

Дженифър Анистън и Джъстин Теру са заедно вече 7 години, а от август 2015 г. са женени. И през годините са се появявали много слухове, че са пред раздяла. Според източници, двойката преминава през нова криза, както се дава за пример и церемонията по връчването на наградите „Златен глобус“, която се проведе през януари.

Анистън отиде там сама, без съпруга си, като през цялото време избягваше да се среща с Анджелина Джоли. Жената, която ѝ отне Брад Пит преди години.

„Джен изглеждаше изтощена и нервна без Джъстин. Когато имаше нужда от него – той се изпари. Той знаеше, че Джоли ще бъде там и като цяло избра най-лошия момент да не подкрепи съпругата си“, казва източникът пред Life & Style.

Фактът, че Брад Пит вече е свободен и дори е запознал Джен с децата си, допълнително налива масло и разпалва слуховете. Необяснимото поведение на Джъстин Теру е доказателство, че звездният брак е загубил баланс. Факт е, че двамата са твърде заети в различни градове на Щатите и бракът им оцелява от разстояние. Засега.

Актрисата обаче едва ли ще понесе развод с Джъстин. Първо, тя го обича, и второ, ще бъде голямо унижение за нея. „Раздялата ѝ с Брад Пит силно я засегна и тя ще направи всичко възможно да спаси семейството си“, казва още източникът.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Малкия Мук
  Отговор
  1 14:00  04.02.18
  Таз пък не съ намандръса..............
 • бау
  Отговор
  2 14:24  04.02.18
  Аз ще се оженя за нея за 1 - 2 нощи пък ако ми хареса може и за малко повече, докато ми омръзне.
 • Радо
  Отговор
  3 20:40  04.02.18
  Винаги ми е била елементарна и скучна жена...виж кака Анджелина е съвсем друг клас жена!!!
 • бай дай насам
  Отговор
  4 20:41  04.02.18
  Взимам я

Напиши коментар:


Публикувай