4 Февруари, 2018 17:45 1 693 1

Джей Зи ще става ресторантьор

  • джей зи-
  • ресторанти-
  • бързо хранене-
  • бизнес

Рапърът ще отваря верига за бързо хранене

Освен с музика, рапърът Джей Зи реши да се заеме с поредно бизнес начинание, а именно своя верига за бързо хранене. Подобни интереси към отрасъла за забавления не са му чужди, тъй като той вече е собственик на верига барове, притежава и компания за шампанско и пури.

Според сайта The Blast, искът в патентното бюро на САЩ е подаден от „Шон Картър ентърпрайсис“ – фирмата, чрез която хип-хоп магнатът управлява различните си бизнес начинания.

Желанието на Джей Зи е веригата му заведения за бързо хранене да бъде регистрирана с търговската марка „Ховино“. Изданието така и не уточнява какъв тип храна именно ще може да намерят клиентите в заведенията на рапъра. Все пак той и съпругата му Бионсе не крият, че одобряват вегетарианството.

48-годишният певец и половинката му Бионсе имат три деца – Блу Айви и близнаците Сър Картър и Руми Картър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рамбо Силек

    3 0 Отговор
    Веригата ще обслужва бедните негра.А на тях ще готвят френски готвачи.