4 242 5

Изумителна промяна в живота на Ники Кънчев

Господин Стани богат е на хранителен режим - сваля килограми и влиза във форма

Събина Андреева

Новата 2018 година започва с диета и за Ники Кънчев. Водещият си е поставил за цел да влезе във форма, като затова е минал на хранителен режим, който спазва от вече един месец. Телевизионерът споделил, че е доволен от резултатите. Ники няма никакво намерение да се откаже от плановете си да подобри здравословното си състояние и веднъж за винаги да скъса с всичките си пороци, пише "Уикенд".

Решението журналистът взел още в края на миналата година. Тогава Ники се почувствал твърде преуморен заради всички ангажименти, с които бил запълнен графика му покрай „ВИП Брадър”. По традиция по време на снимките на риалити формата за три месеца журналистът се отказвал от всякакъв личен живот, за да поеме живите предавания от Къщата.

В този период почти не се виждал с любимите си хора, хранел се нередовно на крак между снимки и ефир, не можел да спортува, а стресът около предаването успявал да открадне дори спокойния му сън. Всеки следващ сезон на предаването оказвал все по-лошо влияние над тялото му и за да се възстанови Кънчев полагал неимоверни усилия.

Логично, за да успее да пребори напрежението си около честите живи включвания, Ники започнал да търси успокоение в чашката. В началото това се оказвало лесно бягство за нервите след ефир, за да успява да си легне и да поспи. Постепенно обаче започнал да удря по две големи и преди всеки лайф на риалитито и това все повече започвало да се забелязва. Това допълнително влошило здравословното му състояние.

След три месеца почти постоянен алкохолен прием, Ники се чувствал изтощен до крайност, а кръвното му често играело. Към това се добавяли и стари болежки, заради които журналистът се боял, че може да си навлече принудително излизане в пенсия.

За да не допусне толкова рано в живота си да се тръшне на легло и да не може да работи, Кънчев започнал в началото да ограничава приема си на алкохол, а от месец и напълно да го изключва от ежедневието си. Изключения правели малки семейни поводи, когато едно питие или две чаши вино не го вкарвали в зависимост към пиенето. През останалото време Кънчев странял от спиртните напитки, колкото и да се опитвали да го черпят с такива негови приятели и колеги. Към трезвеността си журналистът добавил и по-стриктен хранителен режим. От него бил свалил няколко килограма, заедно с токсини и излишна вода, която преди това задържал.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 14:52  05.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Радо
  Отговор
  2 19:50  05.02.18
  Антипатичен ми е поради следните две причини - първо е самовлюбен, което е адски тъпо, и второ - има се за по-умен от останалите хора, което е още по-тъпо....никой не е по-умен от другите хора!!
 • Този
  Отговор
  3 05:54  06.02.18
  За къв се мисли
 • ЛЮДМИЛ
  Отговор
  4 09:10  07.02.18
  Работил съм с него . Умен е .
 • джокоНВС
  Отговор
  5 16:55  07.02.18
  Алчен тип

Напиши коментар:


Публикувай