Last news in Fakti

5 Февруари, 2018 16:31 4 701 8

Бъдеща булка се успа и пропусна собствената си сватба (СНИМКИ)

  • булка-
  • сватба-
  • бедствие-
  • пропусна-
  • закъснение-
  • бъдеща булка-
  • есекс

Лош късмет, карма или знак от съдбата?

Бъдеща булка се успа и пропусна собствената си сватба (СНИМКИ) - 1
Снимка: shutterstock

Какво толкова може да се обърка в деня на сватбата? Ами какво ли не! Липсващи рокли, лош грим, възпрепятствани шаферки, не навита аларма и куп неразрешени финансови въпроси са само част от нещата, с които една бъдеща булка от Великобритания се сблъскала в дена, който би трябвало да е най-щастливият в живота ѝ, но вместо това се превърнал в истински кошмар.

Големият ѝ ден се превърнал в истинска катастрофа, когато тя така и не успяла да стигне до църквата навреме и пропуснала цялата сватбена церемония.

Историята на 46 годишната Никола Туохи от Хорнчърч, графство Есекс, Англия започва много обещаващо, но поредица от неочаквани и злощастни събития, всяко едно, от които може да се опише като очевидно бедствие, довели до отмяна на сватбата.

Бъдеща булка се успа и пропусна собствената си сватба (СНИМКИ)

Тя закъсняла толкова много за собствената си сватба, че така и неуспяла да се омъжи, защото бъдещият ѝ съпруг я зарязал с бележка на рецепцията.

Никола прекарала месеци наред да планира своята мечтана сватба, струваща 12 000 британски лири, на която щяла да се омъжи за годеника си Дарън Фърн, разказва историята на нещастната булка британският вестник Sun.

Майката на три деца се запознала с мъжа на живота си в интернет през септември 2014 г., а пет седмици по-късно той й направил предложение за брак.

Бъдеща булка се успа и пропусна собствената си сватба (СНИМКИ)

Тогава обаче, жената не се чувствала готова отново да създаде семейство и отказала. Въпреки това Дарън не се отчаял и през 2015 година, навръх Свети Валентин, той отново задал съдбовния въпрос на Никола и този път тя казала „Да”.

„Любовта ни завъртя главите, той изглеждаше идеален, всичко изглеждаше безупречно. Започнахме да планираме сватбата още на другия ден”, разказва тя.

Двамата планирали грандиозното събитие в продължение на 17 месеца, с помощта на трите деца на Никола — 20-годишният Александър, 8-годишната Изабела и 7-годишният Макс.

Бъдеща булка се успа и пропусна собствената си сватба (СНИМКИ)

Сватбената церемония трябвало да се състои през юли 2016 година. Вечерта преди големия ден Никола и Дарън направили чудесна репетиция на цялото тържество. В онзи момент нито той, нито тя предполагали, че по-малко от 24 часа по-късно ще ги връхлети истинско бедствие, което ще доведе до края на тяхната връзка.

"Иска ми се репетицията, която направихме предната вечер да беше истинската сватба. Вината за всичко бе изцяло моя. Имах да свърша толкова много задачи в самия сватбен ден, че получих нервен срив. Чувствам се така, сякаш съм загубила всичко", разказва пред изданието Никола.

Всичко започнало в ранното утро, защото будилникът на Никол не иззвънял да я събуди. Тя била забравила да навие алармата и изпуснала часа си за фризьор. Гримьорът също закъснявал, което принудило бъдещата булка да посети местния търговски център, където да направят грима ѝ. Крайният резултат от това отчаяно действие се оказал страшен, в буквалния смисъл на думата. Разстроена от вида си, Никола се втурнала към дома, за да измие лицето си и да го гримира отново, а часовникът показвал, че до началото на церемонията остават само 90 минути.

Бъдеща булка се успа и пропусна собствената си сватба (СНИМКИ)

За да станат нещата още по-зле, тя получила съобщение от шаферката, в което се казвало, че тя няма да може да присъства на сватбата. Това разстроило бъдещата булка, но не повече от онова, което се случило щом влязла в дома си. Още на вратата родителите й, които не одобрявали брака с Дарън, заявили, че няма да присъстват на сватбата. Затова Никола взела двете си малки деца и се отправила към близкия хотел, за да се приготви там.

Това довело до още едно бедствие — докато слизали от таксито пред хотела, жената не забелязала, че дъщеря ѝ не държи булчинската ѝ рокля. Когато осъзнала, че роклята е забравена в таксито, вече било късно.

Бъдещата невяста изпаднала в нервна криза от всичко случило се до тук. Тя напълно забравила за времето, както и за булчинския си букет.

В същото време, в църквата на графство Есекс младоженецът и близо 80 гости очаквали с нетърпение появата на Никола.

„Със сълзи на очи набрах Дарън и му обясних ситуацията. Той ме помоли да дойда във вида, в който съм в момента”, разказва още 40-годишната жена. Тази молба хвърлило жената в още по-тежка истерия. Докато се опомни и съвземе, били изминали още 30 минути.

Все пак Никола се качила в стария си „Форд” и потеглила. Вече била закъсняла с цял час.

Когато пристигнала, на входа на църквата я чакала нова неприятна изненада диджея, нает за събитието, си поискал хонорара за „загубеното време”. С последните сили, които ѝ били останали, Никола влязла в църквата, за да открие, че там няма никого, освен уредника, който ѝ подал бележка, написана от нейния възлюбен, с която той слагал край на отношенията им изобщо.

Това била последната капка в морето от злощастни събития на Никола, тя паднала на стълбите пред църквата и избухнала в сълзи.

„Дарън не ми вдигаше телефона, просто легна да спи. След това отново се събрахме за известно време, но разочарованието тежеше и на двама ни и се разделихме. Въпреки това не спирам да се надявам, че той отново ще се върне в живота ми”, разказва още тя и добавя: „За всичко съм виновна аз. Чувствам, че изгубих абсолютно всичко, освен похарчените 12 000 паунда за сватбата.”

Бъдеща булка се успа и пропусна собствената си сватба (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 11111

    9 0 Отговор
    Концентраттт....
  • 2 Гост

    21 0 Отговор
    ее затова при нас има обичай да се взима булката
    Като ти дойдат 80 души на вратата няма как да го проспиш!
  • 3 И.К

    20 1 Отговор
    Като я гледам каква е „хубавица” ,добре че се е успала и пропуснала сватбата.Момчето да почерпи.
  • 4 КЪНЧО

    8 0 Отговор
    УМОПОБЪРКАНА!
  • 5 мдааа

    9 0 Отговор
    "Младоженецът" хубаво трябва да се вслуша в знаците на сътбата и да бяга далеч и да не се обръща !!!
  • 6 Радо

    6 0 Отговор
    ***ка заспала!!!!................(бул** заспала т.е.)
  • 7 Еееххххх

    8 2 Отговор
    Еми провървяло му е на пича-късмет...Де и аз да имах такъв късмет с мойто змиище..ама не-
  • 8 Шеф

    1 0 Отговор
    Не се успа...беше с мен