5 760 3

Крисия с разтърсваща изповед в ефир

Детето глас на българската сцена призна за трудностите, с които се е сблъскала на много крехка възраст

Събина Андреева

"Изгубих много приятели през периода, в който ставах известна. Те просто си заминаха." Това призна детето чудо Крисия.

„В момента правя кавъри за канала си в YouTube. Работя и над нова песен. Сама си пиша текста, измислям си и мелодията, но съм още в началото”, сподели талантливото момиче в студиото на bTV.

Крисия коментира и благородната кауза, към която се включи. Тя отряза косата си и я дари за перука за онкоболен. Лъчезарното пораснало момиче заяви, че от близо година обмисляла да се подстриже и да го направи.

„За дарението не бях сигурна дали отговарям на точните изисквания, но после се оказа, че имам нужните 30 см. Да направиш такова добро е великолепно чувство”, сподели Крисия.

Тя добави, че познава както хора, които са успели да преборят коварната болест, но и такива, които са изгубили битката с рака.

„Кръстницата ми мина през много тежък период. Тя се справи, беше силна и се оправи. Но родители на мои приятелки не успяха”, каза момичето. „Най-важното е подкрепата към хората”, категорична бе тя. „Възхищавам се на всички хора, които помагат”, каза още Крисия.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пост
  Отговор
  1 16:31  05.02.18
  Ех как искам повече деца да разсъждават като Криси
 • Този пръч я съсипа
  Отговор
  2 19:57  05.02.18
  Слави я превърна в идиотка, ама нали някой трябва да дава рейтинга на предаването, на такава ранна възраст да стане известна и спира стремежа за развитие, защото ТЯ ВЕЧЕ Е УСПЯЛА, ДА АМА НЕ, УСПЕХА Е ДА СИ РАЗВИЕ ПСИХИКАТА
 • 1234
  Отговор
  3 11:20  06.02.18
  Истинските ти приятели никога няма да те напуснат.Напускат те тия които ти завиждат,защото не могат като тебе,те никога не са ти били приятели,само са се престрували на такива,за да се снимат с тебе и те да се похвалят с нещо.,така е по добре,че сами са те напуснали,иначе щяха да ти пречат да вървиш напред и нагоре.Маслото винаги изплува отгоре,а боклуците остават НА ДЪНОТО. Бъди щастлива.

Напиши коментар:


Публикувай