1 786 1

5 трика за естествена красота, които трябва да знаете (ВИДЕО)

5 трика за естествена красота, които трябва да знаете (ВИДЕО)
Снимки: shutterstock
Милена Трачева

Грижите за външния вид са ключът към естествената красота. Скъпата козметика не винаги ще ви накара да се чувствате красиви. Тя може да прикрие и замаскира недостатъците ви или да смекчи следите, оставени от времето, но не може да възвърне онова, което сте загубили с годините - вашата естествена красота.

Снимки: shutterstock

За да запазите този дар от природата обаче, е необходимо да полагате определени грижи за себе си. Понякога е нужно нещо съвсем дребно, което да ви накара да заблестите.

Ако искате да сте естествено красиви и неотразими, вижте тези пет съвета:

Напукани пети


Често краката се напукват, като това се забелязва най-отчетливо в зоната около петите. Най-добрият съвет е вечер, преди да си легнете, да ги намажете с вазелин и да си обуете чорапки. На сутринта ще усетите невероятна разлика.

Напукани устни


Оставете настрани скъпите балсами за устни и ексфолирайте устните с четката за зъби. Действайте в кръгообразни движения — по този начин ще махнете мъртвата кожа от устните.

Премахнете пъпка


Оставете настрана скъпите кремове и премахнете пъпката с обикновена вода за уста. Алкохолът в нея ще изсуши проблемната част и ще махне пъпката за отрицателно време.

По-бели зъби


Малко количество сода за хляб, смесено с паста за зъби ще направи чудеса със зъбите и усмивката ви.

Плътни устни


Ако искате да се сдобиете с плътни устни, добавете няколко капки ментово или люто масло — по този начин ще получите желания ефект.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Morgoth
    Отговор
    1 11:12  08.02.18
    Малко количество сода за хляб, смесено с паста за зъби ще направи чудеса ... за изстъргване на емайла на зъбите ви!!!

Напиши коментар:


Публикувай