Last news in Fakti

6 Февруари, 2018 12:14 5 591 8

Стефан на Гала се издъни в ефир

  • гала-
  • на кафе-
  • стефан-
  • издънка-
  • гаф

Критичният поглед на Гала го покоси за секунди

Стефан се изложи в национален ефир с нелеп гаф. Докато се опитваше да започне нова тема, Стефан се изпусна:

"А сега нека се прехвърлим към Мелбърн, където кметът е подал оставка от два дни. Отиваме в Мелбърн, предполагам Австралия, а ако греша ме поправете. Там е, нали?".

Гала побърза да замаже положението като се престори, че е шега:

"Стига си говорил такива глупости, че хората ще си помислят, че наистина не знаеш къде е Мелбърн" и двамата веднага смениха темата.

Водещата хвърли изпепеляващ поглед на мъжа си и той веднага разбра намека. Двамата подхванаха коренно различна тема, за да се опитат да отклонят вниманието на аудиторията от невежеството на Стефан.

Гала и Стефан отвориха темата за това, че кметът на австралийския град Мелбърн Робърт Дойл беше принуден да подаде оставка заради твърдения, че е тормозил сексуално и е извършил неприлични посегателства срещу градски съветнички. Дойл подаде оставка снощи, два дни след като беше приет в болница заради "сериозно влошено здраве" в резултат на стрес. Съпругата му Ема Пейдж Кембъл каза, че той бил "на прага на рухване".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    6 1 Отговор
    Мелбърн има и във Флорида!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Стефан джинката

    6 1 Отговор
    Мелбърн е където каже жената ! .....аз само сЪ прая на умен с очила и брада !
  • 4 ЖЕНА

    10 0 Отговор
    НЕ ОЧАКВАХ , ЧЕ ГАЛА МОЖЕ ДА ТЪРПИ В ДОМА СИ И НА РАБОТА ТАЗИ ЛИЧНОСТ. И ЗАЩО И НИЕ ДА ТЪРПИМ НА ЕКРАНА ФИЗИОНОМИЯТА МУ . ДА СЕ ГОВОРЯТ В КЪЩИ ВСЯКАКВИ НЕЛЕПОСТИ , НО НЕ И ПРЕД ЕКРАНА . МИЛО СЕМЕЙСТВО .
  • 5 Изглежда в къщи не си говорят и тук нава

    0 0 Отговор
    4252
  • 6 Галина

    2 8 Отговор
    Аз пък ги харесвам и гледам предаването. Който не го харесва да превключва каналите, за да не губи енергия да плюе.
  • 7 Зрител

    5 1 Отговор
    ТОЧНО ТОВА И ПРАВИМ ,ДОКАТО СТЕФАН Е НА ЕКРАН ПРЕВКЛЮЧВАМЕ КАНАЛА.МНОГО ХАРЕСВАМ ГАЛА,НО ТОЗИ МЪЖ Е МНОГО САМОНАДЕЯН И В СТРЕМЕЖА СИ ДА СЕ ПОКАЖЕ МНОГО КОМПЕТЕНТЕНТЕН И НАЧЕТЕН ,ВСЪЩНОСТ Е ГЛУПАВ,СМЕШЕН,И ДРАЗНЕЩ.НА ВСИЧКО ОТГОРЕ ТОВА СЕ ОТРАЗЯВА НА ЛИЦЕТО НА ГАЛА ВСЕКИ ДЕН.КОГАТО ВОДЕШЕ САМА БЕШЕ ПО-СВЕЖА И В НАСТОЕНИЕ.ВРЕМЕ Е ДА ГО СМЕНЯТ С НЯКОЙ КОЙТО ЩЕ ПОВДИГА ДУХА Й,А НЕ ДА ГО СМАЧКВА,КАКТО Е СЕГА ВСЕКИ ДЕН.
  • 8 А.П.

    1 0 Отговор
    Преди да напишете статията, никой ли не се досети, че репликата на Стефан: "..предполагам Австралия? Ако греша ме поправете..." може да е породена от факта, че град с името Мелбърн, освен в Австралия, има и във ФЛОРИДА, САЩ!!! А и дори да не се знае този факт, преди да се пише статия, трябва да се провери в Гугъл колко градове с името Мелбърн има по света и именно затова Стефан да изказва предположение, че става дума за австралийския Мелбърн. Позовавам се на Уйкипедия: "Мелбърн (на английски: Melbourne) е град в окръг Бревард, Флорида, Съединени американски щати. Намира се на 85 km югоизточно от Орландо, на брега на Атлантическия океан. Основан е в края на 1860-те от бивши роби и е наречен на австралийския град Мелбърн. Населението му е около 77 000 души (2005).Геогрофскитие му координати са:28,12° градуса северна ширина и 80,63° западна дължина.Областта е с големина от 91,9 квадратни километра."
    Уважаеми журналисти, вършете си работата професионално, че така издънката е ваша!