5 040 8

Стефан на Гала се издъни в ефир

Критичният поглед на Гала го покоси за секунди

Събина Андреева

Стефан се изложи в национален ефир с нелеп гаф. Докато се опитваше да започне нова тема, Стефан се изпусна:

"А сега нека се прехвърлим към Мелбърн, където кметът е подал оставка от два дни. Отиваме в Мелбърн, предполагам Австралия, а ако греша ме поправете. Там е, нали?".

Гала побърза да замаже положението като се престори, че е шега:

"Стига си говорил такива глупости, че хората ще си помислят, че наистина не знаеш къде е Мелбърн" и двамата веднага смениха темата.

Водещата хвърли изпепеляващ поглед на мъжа си и той веднага разбра намека. Двамата подхванаха коренно различна тема, за да се опитат да отклонят вниманието на аудиторията от невежеството на Стефан.

Гала и Стефан отвориха темата за това, че кметът на австралийския град Мелбърн Робърт Дойл беше принуден да подаде оставка заради твърдения, че е тормозил сексуално и е извършил неприлични посегателства срещу градски съветнички. Дойл подаде оставка снощи, два дни след като беше приет в болница заради "сериозно влошено здраве" в резултат на стрес. Съпругата му Ема Пейдж Кембъл каза, че той бил "на прага на рухване".Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пеньо
  Отговор
  1 12:21  06.02.18
  Мелбърн има и във Флорида!
 • 2 12:31  06.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Стефан джинката
  Отговор
  3 13:24  06.02.18
  Мелбърн е където каже жената ! .....аз само сЪ прая на умен с очила и брада !
 • ЖЕНА
  Отговор
  4 15:04  06.02.18
  НЕ ОЧАКВАХ , ЧЕ ГАЛА МОЖЕ ДА ТЪРПИ В ДОМА СИ И НА РАБОТА ТАЗИ ЛИЧНОСТ. И ЗАЩО И НИЕ ДА ТЪРПИМ НА ЕКРАНА ФИЗИОНОМИЯТА МУ . ДА СЕ ГОВОРЯТ В КЪЩИ ВСЯКАКВИ НЕЛЕПОСТИ , НО НЕ И ПРЕД ЕКРАНА . МИЛО СЕМЕЙСТВО .

 • Изглежда в къщи не си говорят и тук нава
  Отговор
  5 20:18  06.02.18
  4252
 • Галина
  Отговор
  6 21:40  06.02.18
  Аз пък ги харесвам и гледам предаването. Който не го харесва да превключва каналите, за да не губи енергия да плюе.
 • Зрител
  Отговор
  7 07:26  07.02.18
  ТОЧНО ТОВА И ПРАВИМ ,ДОКАТО СТЕФАН Е НА ЕКРАН ПРЕВКЛЮЧВАМЕ КАНАЛА.МНОГО ХАРЕСВАМ ГАЛА,НО ТОЗИ МЪЖ Е МНОГО САМОНАДЕЯН И В СТРЕМЕЖА СИ ДА СЕ ПОКАЖЕ МНОГО КОМПЕТЕНТЕНТЕН И НАЧЕТЕН ,ВСЪЩНОСТ Е ГЛУПАВ,СМЕШЕН,И ДРАЗНЕЩ.НА ВСИЧКО ОТГОРЕ ТОВА СЕ ОТРАЗЯВА НА ЛИЦЕТО НА ГАЛА ВСЕКИ ДЕН.КОГАТО ВОДЕШЕ САМА БЕШЕ ПО-СВЕЖА И В НАСТОЕНИЕ.ВРЕМЕ Е ДА ГО СМЕНЯТ С НЯКОЙ КОЙТО ЩЕ ПОВДИГА ДУХА Й,А НЕ ДА ГО СМАЧКВА,КАКТО Е СЕГА ВСЕКИ ДЕН.
 • А.П.
  Отговор
  8 01:55  08.02.18
  Преди да напишете статията, никой ли не се досети, че репликата на Стефан: "..предполагам Австралия? Ако греша ме поправете..." може да е породена от факта, че град с името Мелбърн, освен в Австралия, има и във ФЛОРИДА, САЩ!!! А и дори да не се знае този факт, преди да се пише статия, трябва да се провери в Гугъл колко градове с името Мелбърн има по света и именно затова Стефан да изказва предположение, че става дума за австралийския Мелбърн. Позовавам се на Уйкипедия: "Мелбърн (на английски: Melbourne) е град в окръг Бревард, Флорида, Съединени американски щати. Намира се на 85 km югоизточно от Орландо, на брега на Атлантическия океан. Основан е в края на 1860-те от бивши роби и е наречен на австралийския град Мелбърн. Населението му е около 77 000 души (2005).Геогрофскитие му координати са:28,12° градуса северна ширина и 80,63° западна дължина.Областта е с големина от 91,9 квадратни километра." Уважаеми журналисти, вършете си работата професионално, че така издънката е ваша!

Напиши коментар:


Публикувай