Last news in Fakti

7 Февруари, 2018 10:52 4 413 2

Радина обясни защо изглежда толкова слаба (ВИДЕО)

  • радина кърджилова-
  • деян донков-
  • слаба-
  • анорексия-
  • тегло

Актрисата получи доста негативни коментари в социалните мрежи по отношение на теглото си напоследък

Актрисата Радина Кърджилова обърна внимание на десетките коментари за слабата си фигура и успокои феновете си, че здравословното ѝ състояние е добро.

Радина отнесе множество критики за слабата си фигура. Феновете ѝ не спираха да пишат, че след раждането на сина си е станала болезнено слаба, лицето ѝ е прекалено изпито и има сенки под очите. Някои от тях дори заподозряха, че страда от анорексия и я посъветваха да качи килограми.

Радина използва влога си "Денят на Радинa", за да обясни на какво се дължи отслабването ѝ.



“Скъпи приятели, най-напред искам да благодаря за вашето внимание към мен, затова, че сте проявили загриженост по отношение на промяната във вида ми, която беше приета от мнозина не много благосклонно”, започна младата майка.

“Преди няколко месеца спрях да кърмя сина ми Христо и метаморфозата на тялото ми след това спря на тази точка или килограми, които нося в момента. И, повярвайте ми, чувствам се добре и ги нося с лекота. Причината да спра да кърмя сина ми Христо беше началото на моите репетиции на спектакъла “Идиот” на Достоевски”, обясни Радина.

“Вече усещам, че дойде времето да възвърна старата си форма, въпреки че не виждам какво й има на тази, но може би наистина едно-две килца отгоре ще ми се отразят добре. Но умерено, защото играя в представления, където се изисква добра кондиция на тялото, финес и острота на движенията“, допълни актрисата.

Ето и цялото обяснение на Радина:


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Попа

    2 1 Отговор
    отслабнала лиии....ох море ......
  • 2 Радо

    7 0 Отговор
    Проблемът според мен е ментален, а не физически, най-лошото е като се разбута един път компютъра...!!!